• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Schovaný hermelín
Napište svůj komentář k receptu

Schovaný hermelín

autor: haluška50
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Schovaný hermelín
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g brambory uvařené nastrouhané
    • 1
      ks vejce
    • 100
      g polohrubá mouka
    • 2
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 2
      lžička sůl
    • 1
      ks hermelín
    • 12
      plátek drůbeží šunka
    • 80
      g strouhanka

Postup přípravy receptu

1
Hermelín rozkrájíme na 3 kolečka. Každý plátek dáme mezi dva plátky šunky. Toto zabalíme důkladně do bramborového těsta. Vzniklé placky obalíme ve strouhance a smažíme v rozehřátém oleji dozlatova.
2
Můžeme kolečka před obalením ještě posypat různým kořením. Zvlášť dobré je grilovací, nebo potřít hořčicí, kečupem či chilli pastou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Saunový hermelín

Saunový hermelín

Prokládaný česnekový Hermelín

Prokládaný česnekový Hermelín

Plněný hermelín

Plněný hermelín

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Kutačová | 14. 1. 2007 19:36

    Ali: vůbec se mě to nedotklo,já jsem jen přesně pochopila,že už jste si všimla,jaké kombinace mi chutnají a jen mě to rozesmálo.:o)

  • Alena Tarabová | 14. 1. 2007 18:16

    Jani, nemyslela jsem to ve zlém, což jste jistě pochopila, jen mi se mi to porád dralo ven a tak jsem to švihla na klávesnici.

  • Alena Tarabová | 14. 1. 2007 18:11

    Jídlo jsme měli skutečně včera k obědu a nemělo to chybu. Udělala jsem k tomu zelí. Hodnotím velkou 1!

  • Jana Kutačová | 12. 1. 2007 19:04

    Alenko: já si asi pokoj nedám nikdy,miluji tuto kombinaci-ať už v bramborovém těstě nebo v bramborákovém.Je to opravdu pochoutka a kdo je na stejné vlně jako jás těmito"sýrečky s charakter. a nezaměnitelnou vůní a chutí",tak jen doporučuji vyzkoušet.Dělám už spoustu let a vždy s obrovským úspěchem.:o)Poznámka: večeři jsem dnes zavrhla,ale jen z důvodu,že jsem pozvána jinam,takže určitě udělám příště.:o))

  • Airan | 12. 1. 2007 18:56

    Tohle se mi velice libi, nejak se ted rozsypal pytel s vynikajicimi recepty, dekuji za dobry napad.

  • Alena Tarabová | 12. 1. 2007 17:11

    No toto vypadá velmi dobře už vím co zítra k obědu, díky za bezva nápad.

  • Alena Tarabová | 12. 1. 2007 17:09

    A nedá pokoj s těmi voňavými sýrečky a nedá. Taky dělám takhle bramboráky, ale s voňavými sýrečky jsem to ještě nezkoušela.

  • Jana Kutačová | 12. 1. 2007 11:31

    Já jsem si to špatně přečetla,že toto těsto je z vařených brambor....já dělám hermelín smažený v bramborovém těstě(nechce se mi vyrábět,takže používám těsto v prášku)Viz můj recept"Smažený hermelín se salámem"A klasické těsto na bramborové placky plním i hermelínem i tvarůžky nebo plátkem uzeného v kombinaci s těmito voňavými sýrečky:o)

  • Anonym | 12. 1. 2007 11:16

    Simčo, to není bramborákové těsto, ale bramborové těsto - je tužší...

  • Jana Kutačová | 12. 1. 2007 11:04

    Simčo,udělám těsto jako na bramborák,sleju vodu z brambor a zahustím moukou,přidám česnek,pepř a kmín(někdy nastrouhám do těsta jednu cibuli) a ten postup jste odhadla naprosto správně-roztáhnu těsto na pánvičce na menší placku a pokladu hermelínem nebo tvarůžky a přikryji je další vrstvou brambor.těsta a obrátím.Je to opravdu mňamka a tak jste mi tady holky vyburcovaly chuťové pohárky,že to udělám dnes na večeři:o)

  • Simča Sládková | 12. 1. 2007 10:27

    Jani, jak to děláte s tím bramborákem? Já, když udělám těsto na bramborák, tak je dost tekuté - liju ho na pánev naběračkou. Takže "obalit" plátek Hermelínu napřipadá v úvahu. Takže to nalijete trochu těsta na bramborák, položíte sýr a opět zalijete bramborákovým těstem???? Prosím o podrobnější popis :o))) Simča

  • Jana Kutačová | 12. 1. 2007 09:54

    Podobně dělávám bramboráky s hermelínem i s tvarůžky(jen těsto trochu více okořením).Je to vynikající.Můj muž k tomu chce vždy zelíčko a pivíčko.:o)

  • Jana z VM | 12. 1. 2007 09:43

    Markéto, kde to všechno berete??? Samá dobrota a mně z toho jde hlava kolem.. Kdy já to všechno vyzkouším??

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory
Pokrmy Z brambor Večeře Pozdní večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Drůbeží šunka Hermelín Polohrubá mouka Solamyl (bramborový škrob) Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát z mozzarelly a rajčat

Salát z mozzarelly a rajčat

Placky z kysaného zelí

Placky z kysaného zelí

Květáková nádivka

Květáková nádivka

Těstoviny zapečené s květákem a slaninou

Těstoviny zapečené s květákem a…

Salát z jemných párků

Salát z jemných párků

Fazolková omáčka

Fazolková omáčka

Jarní bramborový salát

Jarní bramborový salát

Barevná karamelová lízátka

Barevná karamelová lízátka

Narozeninový dort s "marcipánem"

Narozeninový dort s "marcipánem"

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

49
Vanilkové semifredo
Vanilkové semifredo
44
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
42
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
32
Panenka v česnekovo-sýrové krustě
Panenka v česnekovo…
28
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Úřadující misska Linda Górecká: První slova o rozchodu!

Úřadující misska Linda Górecká: První slova o rozchodu!

SportRevue.cz FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

  • Recepty.cz
  • Schovaný hermelín
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact