• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Schované srdce
Napište svůj komentář k receptu

Schované srdce

autor: SweetBetty4
0.0
moje hodnoceni
3.2
hodnotilo: 6
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Schované srdce
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g rostlinný tuk ( Hera )
    • 400
      g cukr krystal
    • 8
      ks vejce
    • 600
      g hladká mouka
    • 4
      lžička prášek do pečiva
    • 200
      ml mléko
    • 200
      g čokoláda na vaření

Postup přípravy receptu

1
1. Předehřejte troubu na 180 stupňů a vymažte dlouhý obdélníkový pečící plech (cca 30 cm)
2
2. Smíchejte dohromady 200 g Hery a 200 g cukru. Přidejte 4 vejce.
3
3. V oddělené míse smíchejte dohromady 300 g mouky, 2 lžičky kypřícího prášku a špetku soli a vmíchejte do směsi spolu s 100 ml mléka.
4
4. Zbarvěte směs na světle červenou potravinovým barvivem (začněte jen troškou a poté pokračujte v přidávání, dokud nedosáhnete barvy, kterou chcete)
5
5. Vlijte směs do připraveného plechu a nechte péct v troubě přibližně 55 minut. Zkuste, zda je vše dobře propečené pomocí špejle, kterou zapíchnete doprostřed koláče a po vytažení by měla být úplně čistá. Nechte koláč cca na 10 minut vychladnout a vyjměte ho z plechu.
6
6. Vykrájejte z něj pomocí vykrajovátek jednotlivá srdíkča.
7
7. Připravte si podruhé stejnou směs na koláč, jak je popsáno v kroku 1 až 3. Vlijte malé množství směsi na dno připravené formy.Na směs naskládejte srdce těsně vedle sebe do řady. Naplňte formu zbytkem směsi. Pečte zhruba 50 minut v předehřáté troubě. Když je vše upečené, vyndejte formu z trouby a nechte vychladnout.
8
8. Pokud chcete, můžete přidat čokoládovou polevu: Rozpusťte 200 g čokolády v mikrovlnce nebo na plotně ve vodní lázni. Nalijte čokoládovou polevu na vychlazený koláč. Nakrájejte koláč na plátky a servírujte a užívejte si každé srdce, jedno po druhém.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Schované žampiony

Schované žampiony

Srdce po myslivecku

Srdce po myslivecku

srdce na divoko

srdce na divoko

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Valentýn
Chuťovky Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Cukr krystal Hladká mouka Mléko Prášek do pečiva Rostlinný tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krabí pomazánka

Krabí pomazánka

Nanukové řezy

Nanukové řezy

Řezy s rebarborou

Řezy s rebarborou

"Low Temperature" - Roastbeef

"Low Temperature" - Roastbeef

Ovocný koláč se želatinou II.

Ovocný koláč se želatinou II.

Míchaná bezinková limonáda

Míchaná bezinková limonáda

Přírodní plátek se sýrovou zeleninou - minutka

Přírodní plátek se sýrovou zeleninou …

Vegetariánská rýže

Vegetariánská rýže

Fazolky s kari rýží a masovými nudličkami - rychle a chutně

Fazolky s kari rýží a masovými…

Doporučujeme

55 minut
Smažené nudle s krůtím masem

Smažené nudle s krůtím masem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

32
Voňavá jablečná povidla
Voňavá jablečná povidla
30
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
28
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka podle…
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
14
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
AHA.cz Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Ženy.cz Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Blesk.cz Billie Eilish napadl na koncertě v Miami fanoušek: Byl potřeba zásah ochranky i zdravotníků!

Billie Eilish napadl na koncertě v Miami fanoušek: Byl potřeba zásah ochranky i zdravotníků!

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Blesk Horoskopy Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Další doporučené recepty:

Shiitake omáčka
Shiitake omáčka
Shin Din Pho (mořský ďas po sečuánsku)
Shin Din Pho (mořský ďas po sečuánsku)
Shortbread máslové sušenky
Shortbread máslové sušenky
Schované žampiony
Schované žampiony
Schwarzwaldská brokolice s mozzarellou
Schwarzwaldská brokolice s mozzarellou
Schwarzwaldská šunka se žampiony
Schwarzwaldská šunka se žampiony
  • Recepty.cz
  • Schované srdce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact