• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Schované srdce
Napište svůj komentář k receptu

Schované srdce

autor: SweetBetty4
0.0
moje hodnoceni
3.2
hodnotilo: 6
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Schované srdce
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g rostlinný tuk ( Hera )
    • 400
      g cukr krystal
    • 8
      ks vejce
    • 600
      g hladká mouka
    • 4
      lžička prášek do pečiva
    • 200
      ml mléko
    • 200
      g čokoláda na vaření

Postup přípravy receptu

1
1. Předehřejte troubu na 180 stupňů a vymažte dlouhý obdélníkový pečící plech (cca 30 cm)
2
2. Smíchejte dohromady 200 g Hery a 200 g cukru. Přidejte 4 vejce.
3
3. V oddělené míse smíchejte dohromady 300 g mouky, 2 lžičky kypřícího prášku a špetku soli a vmíchejte do směsi spolu s 100 ml mléka.
4
4. Zbarvěte směs na světle červenou potravinovým barvivem (začněte jen troškou a poté pokračujte v přidávání, dokud nedosáhnete barvy, kterou chcete)
5
5. Vlijte směs do připraveného plechu a nechte péct v troubě přibližně 55 minut. Zkuste, zda je vše dobře propečené pomocí špejle, kterou zapíchnete doprostřed koláče a po vytažení by měla být úplně čistá. Nechte koláč cca na 10 minut vychladnout a vyjměte ho z plechu.
6
6. Vykrájejte z něj pomocí vykrajovátek jednotlivá srdíkča.
7
7. Připravte si podruhé stejnou směs na koláč, jak je popsáno v kroku 1 až 3. Vlijte malé množství směsi na dno připravené formy.Na směs naskládejte srdce těsně vedle sebe do řady. Naplňte formu zbytkem směsi. Pečte zhruba 50 minut v předehřáté troubě. Když je vše upečené, vyndejte formu z trouby a nechte vychladnout.
8
8. Pokud chcete, můžete přidat čokoládovou polevu: Rozpusťte 200 g čokolády v mikrovlnce nebo na plotně ve vodní lázni. Nalijte čokoládovou polevu na vychlazený koláč. Nakrájejte koláč na plátky a servírujte a užívejte si každé srdce, jedno po druhém.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Schované žampiony

Schované žampiony

Srdce po myslivecku

Srdce po myslivecku

srdce na divoko

srdce na divoko

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Valentýn
Chuťovky Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Cukr krystal Hladká mouka Mléko Prášek do pečiva Rostlinný tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlé jednoduché rizoto

Rychlé jednoduché rizoto

Cheesecake

Cheesecake

Pudinková bábovka II.

Pudinková bábovka II.

Kuřecí kari s kokosovým mlékem

Kuřecí kari s kokosovým mlékem

Těstoviny s mascarpone a rakouským špekem

Těstoviny s mascarpone a rakouským…

Soté z vepřového masa

Soté z vepřového masa

Vepřové maso s paprikou a rajčaty

Vepřové maso s paprikou a rajčaty

Grilované obří krevety

Grilované obří krevety

Jednoduché sýrové řízky (karbanátky, krokety)

Jednoduché sýrové řízky (karbanátky,…

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
11
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
10
Bůček na čínský způsob
Bůček na čínský způsob
10
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Syn Kolářové a Ornesta pobavil retro fotkou z dětství: Vypadal jako 'bohatý číňan'!

Syn Kolářové a Ornesta pobavil retro fotkou z dětství: Vypadal jako 'bohatý číňan'!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Shiitake omáčka
Shiitake omáčka
Shin Din Pho (mořský ďas po sečuánsku)
Shin Din Pho (mořský ďas po sečuánsku)
Shortbread máslové sušenky
Shortbread máslové sušenky
Schované žampiony
Schované žampiony
Schwarzwaldská brokolice s mozzarellou
Schwarzwaldská brokolice s mozzarellou
Schwarzwaldská šunka se žampiony
Schwarzwaldská šunka se žampiony
  • Recepty.cz
  • Schované srdce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact