• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Schované srdce
Napište svůj komentář k receptu

Schované srdce

autor: SweetBetty4
0.0
moje hodnoceni
3.2
hodnotilo: 6
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Schované srdce
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g rostlinný tuk ( Hera )
    • 400
      g cukr krystal
    • 8
      ks vejce
    • 600
      g hladká mouka
    • 4
      lžička prášek do pečiva
    • 200
      ml mléko
    • 200
      g čokoláda na vaření

Postup přípravy receptu

1
1. Předehřejte troubu na 180 stupňů a vymažte dlouhý obdélníkový pečící plech (cca 30 cm)
2
2. Smíchejte dohromady 200 g Hery a 200 g cukru. Přidejte 4 vejce.
3
3. V oddělené míse smíchejte dohromady 300 g mouky, 2 lžičky kypřícího prášku a špetku soli a vmíchejte do směsi spolu s 100 ml mléka.
4
4. Zbarvěte směs na světle červenou potravinovým barvivem (začněte jen troškou a poté pokračujte v přidávání, dokud nedosáhnete barvy, kterou chcete)
5
5. Vlijte směs do připraveného plechu a nechte péct v troubě přibližně 55 minut. Zkuste, zda je vše dobře propečené pomocí špejle, kterou zapíchnete doprostřed koláče a po vytažení by měla být úplně čistá. Nechte koláč cca na 10 minut vychladnout a vyjměte ho z plechu.
6
6. Vykrájejte z něj pomocí vykrajovátek jednotlivá srdíkča.
7
7. Připravte si podruhé stejnou směs na koláč, jak je popsáno v kroku 1 až 3. Vlijte malé množství směsi na dno připravené formy.Na směs naskládejte srdce těsně vedle sebe do řady. Naplňte formu zbytkem směsi. Pečte zhruba 50 minut v předehřáté troubě. Když je vše upečené, vyndejte formu z trouby a nechte vychladnout.
8
8. Pokud chcete, můžete přidat čokoládovou polevu: Rozpusťte 200 g čokolády v mikrovlnce nebo na plotně ve vodní lázni. Nalijte čokoládovou polevu na vychlazený koláč. Nakrájejte koláč na plátky a servírujte a užívejte si každé srdce, jedno po druhém.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Schované žampiony

Schované žampiony

Srdce po myslivecku

Srdce po myslivecku

srdce na divoko

srdce na divoko

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Valentýn
Chuťovky Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Cukr krystal Hladká mouka Mléko Prášek do pečiva Rostlinný tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Žahour

Žahour

Rajská omáčka II.

Rajská omáčka II.

Ořechový chlebíček

Ořechový chlebíček

Vánoční likér z ledových  kaštanů

Vánoční likér z ledových kaštanů

Muffiny banánovo čokoládové

Muffiny banánovo čokoládové

Kuřecí nudličky na nivě

Kuřecí nudličky na nivě

Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve smetanové omáčce

Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve…

Houbovo-smetanové špecle

Houbovo-smetanové špecle

Dušená kapusta se slaninou

Dušená kapusta se slaninou

Doporučujeme

30 minut
Obalovaný asijský květák z trouby

Obalovaný asijský květák z trouby

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

16
Quinoa - jako příloha nebo zavářka do polévek
Quinoa - jako příloha…
16
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
15
Francúzska cibuľová polievka
Francúzska cibuľová…
14
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
14
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…

Zajímavé články

Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
AHA.cz Pohlreich u Krause neměl šanci! Znechucení diváci bijí na poplach

Pohlreich u Krause neměl šanci! Znechucení diváci bijí na poplach

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Comic-Con Brno přivítá hvězdy Policejní akademie!

Comic-Con Brno přivítá hvězdy Policejní akademie!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

Další doporučené recepty:

Shiitake omáčka
Shiitake omáčka
Shin Din Pho (mořský ďas po sečuánsku)
Shin Din Pho (mořský ďas po sečuánsku)
Shortbread máslové sušenky
Shortbread máslové sušenky
Schované žampiony
Schované žampiony
Schwarzwaldská brokolice s mozzarellou
Schwarzwaldská brokolice s mozzarellou
Schwarzwaldská šunka se žampiony
Schwarzwaldská šunka se žampiony
  • Recepty.cz
  • Schované srdce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact