• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Schované srdce
Napište svůj komentář k receptu

Schované srdce

autor: SweetBetty4
0.0
moje hodnoceni
3.2
hodnotilo: 6
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Schované srdce
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g rostlinný tuk ( Hera )
    • 400
      g cukr krystal
    • 8
      ks vejce
    • 600
      g hladká mouka
    • 4
      lžička prášek do pečiva
    • 200
      ml mléko
    • 200
      g čokoláda na vaření

Postup přípravy receptu

1
1. Předehřejte troubu na 180 stupňů a vymažte dlouhý obdélníkový pečící plech (cca 30 cm)
2
2. Smíchejte dohromady 200 g Hery a 200 g cukru. Přidejte 4 vejce.
3
3. V oddělené míse smíchejte dohromady 300 g mouky, 2 lžičky kypřícího prášku a špetku soli a vmíchejte do směsi spolu s 100 ml mléka.
4
4. Zbarvěte směs na světle červenou potravinovým barvivem (začněte jen troškou a poté pokračujte v přidávání, dokud nedosáhnete barvy, kterou chcete)
5
5. Vlijte směs do připraveného plechu a nechte péct v troubě přibližně 55 minut. Zkuste, zda je vše dobře propečené pomocí špejle, kterou zapíchnete doprostřed koláče a po vytažení by měla být úplně čistá. Nechte koláč cca na 10 minut vychladnout a vyjměte ho z plechu.
6
6. Vykrájejte z něj pomocí vykrajovátek jednotlivá srdíkča.
7
7. Připravte si podruhé stejnou směs na koláč, jak je popsáno v kroku 1 až 3. Vlijte malé množství směsi na dno připravené formy.Na směs naskládejte srdce těsně vedle sebe do řady. Naplňte formu zbytkem směsi. Pečte zhruba 50 minut v předehřáté troubě. Když je vše upečené, vyndejte formu z trouby a nechte vychladnout.
8
8. Pokud chcete, můžete přidat čokoládovou polevu: Rozpusťte 200 g čokolády v mikrovlnce nebo na plotně ve vodní lázni. Nalijte čokoládovou polevu na vychlazený koláč. Nakrájejte koláč na plátky a servírujte a užívejte si každé srdce, jedno po druhém.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Schované žampiony

Schované žampiony

Srdce po myslivecku

Srdce po myslivecku

srdce na divoko

srdce na divoko

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Valentýn
Chuťovky Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Cukr krystal Hladká mouka Mléko Prášek do pečiva Rostlinný tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Listové rychlé sladké tajemství

Listové rychlé sladké tajemství

Amolety z kynutého těsta

Amolety z kynutého těsta

Rybí filé zapečené se sýrem a s brokolicí

Rybí filé zapečené se sýrem a s…

Jižanské fazole s klobásou

Jižanské fazole s klobásou

Bramborové těsto-recept po babičce

Bramborové těsto-recept po babičce

Náchodská krkovička

Náchodská krkovička

Brownies cupcake

Brownies cupcake

Žampionové placičky (karbanátky)

Žampionové placičky (karbanátky)

Kynuté buchty z remosky

Kynuté buchty z remosky

Doporučujeme

30 minut
Stroganoff

Stroganoff

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

28
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
27
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
21
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
19
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
18
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Další doporučené recepty:

Shiitake omáčka
Shiitake omáčka
Shin Din Pho (mořský ďas po sečuánsku)
Shin Din Pho (mořský ďas po sečuánsku)
Shortbread máslové sušenky
Shortbread máslové sušenky
Schované žampiony
Schované žampiony
Schwarzwaldská brokolice s mozzarellou
Schwarzwaldská brokolice s mozzarellou
Schwarzwaldská šunka se žampiony
Schwarzwaldská šunka se žampiony
  • Recepty.cz
  • Schované srdce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact