Klasický Hermelín rozpůlíme, vložíme plátek šunky, plátek gothaje a plátek vysočiny (ty tři druhy jsou nutné), přiložíme syrovou papriku, přitiskneme k sobě a celé dáme do alobalu. A takto v alobalu dáme na saunová kamna a 15 minut necháme. Poté rozbalíme a hermelín je rozteklý a protavený tím salámem (15 minut je nutných).
...zajímalo by mě,kde je původní foto saunového hermelínu
Šárka Rudlová
|22. 9. 2010 15:26
Docela dobrý recept, ale ty salámy mě moc nelákají...dala bych max. šunku a pak třeba anglickou a cibuli.
recepty 73
|16. 9. 2010 19:45
Saunový hermelín je tu 2X :-o ,já moc hermelínový nejsem,ale tato varianta je velice chutná.Alobal mi zrovna došel,tak jsem hermelín nechal ve svém obalu+pečící papír.Posílám 1 a foto :-))
Helena
|26. 2. 2008 18:44
Saunová kamna nemám,do sauny nechodím,takže to šoupnu do trouby a s bramborovou kaší to nebude mít chybu.
Klara Noskova
|26. 2. 2008 12:04
Ten recept mám od kamaráda, takto si ho hoši připravují v sauně, ale samosebou že lze dát i do trouby, nebo postavit na jakákoliv rozpálená kamna.
Hela -
|26. 2. 2008 09:31
Taky nevím, proč bych to nemohla dát v alobalu do pekáče a do trouby....