Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Martina
|7. 11. 2013 10:05
Mohu se zeptat na kolik stupňů si vyhřejeme troubu a kolik minut cca. pečeme? Děkuji M. :-\
Petr
|11. 5. 2013 15:16
Stačí mražený :)
Iveta Nová
|7. 10. 2006 11:50
Chtěla jsem se zeptat, jak s tím špenátem. Mam koupit listovy špenát, nasekat a pridat do smesi nebo staci zmrazeny spenat - klasicke zmrazene kostky co se prodavaji a delam jej ke knedlikum? Děkuju moc za radu, rada bych recept vyzkoušela.
pavla
|14. 7. 2006 07:23
Tak jsem vyzkoušela, špenát jsem nechala přejít varem a pak rozmixovala, podobně jako paní Ivana jsem si trochu zjednodušila přípravu a místo šátečků jsem udělala štrůdl nicméně chuti to neubralo takže dávám 1. Hezký den všem
roman procházka
|13. 7. 2006 16:19
určitě , ale budete ho muset nasekat hodně na drobno.
Pavla
|13. 7. 2006 11:39
Recept vypadá jednoduše, určitě dnes vyzkouším, myslíte, že můžu dát novozélandský špenát, který jsem letos zasadila poprvé a zatím s ním nemám žádné zkušenosti?
Ivana Přikrylová
|13. 7. 2006 10:11
Omlouvám se, zapoměla jsem se k příspěvku podepsat a už jsem ho odklikla.Tak ať nejsem anonymní
I
|13. 7. 2006 10:09
Recept znám, je skvělý teplý i studený. Já ale dělám méně pracnou variantu a to tak, že listové těsto rozválím, dám na plech, potřu špenátovou směsí a navrch dám znovu listové těsto. Po upečení krájím na čtverečky.