Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Ostružina Lesní
|31. 1. 2009 15:16
Co je tohle za recept? Opravdu má to těsto být kynuté, vánočkové těsto kyne min 2 hodiny tak to není rychlé. Z těsta uděláme placky? a jak vzniknou z placek šátečky? Prosím autora aby upřesnil .
Di -
|30. 1. 2009 07:10
Vánočky sice nepeču, ale vím, že příprava těsta na ně není nic rychlého, kyne přece několik hodin! Kromě toho souhlasím s "předřečníky", že recept je naprosto nesrozumitelný. Není jasné, co dát do toho těsta, natož jak ho udělat. O tom, jak se stane z placky šáteček, se můžeme jenom dohadovat. Navrhuji recept SMAZAT!
Marie Šindelová
|29. 1. 2009 17:06
Kuchařka zřejmě měla na mysli:rychle přečíst,rychle zapomenout.Mám ráda stručnost a jasnost,ale...a to stojím u sporáku dnes a denně.
Jarka O.
|29. 1. 2009 12:38
Mám ráda stručné jednoduché recepty :-), ale nesmí to být na úkor pochopitelnosti. Tomuto nerozumím :-(
Marie Pospíšilová
|29. 1. 2009 11:56
No nevím, ale pokud se jedná o kynuté těsto na vánočku, tak to tedy určitě teplé jíst nebudeme :-) Vánočkové těsto je těžké, je v něm dost tuku, tudíž potřebuje odležet... Není snad myšleno spíš loupáčkové těsto? Nebo na podvodnice? Ty se spíš "nafouknou"než ta vánočka...
Gábina H
|29. 1. 2009 10:39
Jsou myšleny opravdu hrozny nebo hrozinky?
Iveta Bílková
|29. 1. 2009 10:35
Tak to je velmi stručné. A jak se udělá to těsto na vánočku?