Maso nakrájíme na kostky a smícháme s cibulí, česnekem, kořením, olejem a necháme hodinu v chladnu odležet. Poté osolíme, opepříme, přidáme arašídy a orestujeme na rozpáleném oleji. Podáváme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept
Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
monika
|8. 3. 2007 08:32
ja bych urcite pridala zeleninu-papriku,zampiony,vyhonky,rapikaty celer a treba i mrkev
Čuk i Gek Timur
|25. 2. 2007 18:02
Špionážní jídlo, tak bych to nazval, něco z KUNG-PAO, něco z obecného názvu SOTÉ,prostě kombinace něčeho s někým,ale ve výsledku a to záleží na kuchaři velmi dobrý, já bych doporučil místo cibule porek, Wej-Su koření a dezertní víno,ale zde se může opravdu improvizovat. Sate,Soté, guláš, vsjo rovno.