Takové recepty miluju - moooc dobré, Terezko, díky... pořád říkám, že v jednoduchosti je síla
Lidičky, vy nevíte co je dobré.Salátový prívarok vařím hlavně v létě je osvěžující, lepší jako rohlík se salámem, beru si ho v zavařovací sklínce např.když jdem s dětmi na houby, nemusí se ohřívat, je dobrý i tak s chlebem bez ničeho, akorát na konec přidávám trochu kopru! A jestli si anonym myslí, že jsem z "lontu", není pravda - bydlím v Brně a takové recepty po prababičce jsem zdědila mraky a hlavně - děti se těší na malý oběd v přírodě!Moje maminka to praktikovala s námi taky!
Ak vás moja nedoskonavá slovenčina pohoršuje, píšte nabudúce česky aj vy, ste totiž na českom servri.
Na tomto receptu je nejvýživnější jeho autorka.
Milý anonym, ešte jedna poznámka. Ak ste tým "príškvarkom" mysleli prívarok, tak potom ste sa nemuseli namáhať so slovenčinou a kľudne ste to mohli napísať česky. Každý Slovák totiž vie, čo to prívarok je. Ten to nepotrebuje vysvetľovať:)))
Anonym, o akom príškvarku hovoríte? Nech čítam ako čítam, slovo príškvarok tu nevidím. A Ďakujem za tú 4. To vy ste mi dali štvorku aj za majonézové rezne? Vy ma musíte mať veľmi v zuboch, však?
Vďaka za vysvetlenie pojmu "príškvarok", tušila som, že to bude niečo veľmi nechutné ...
Evička, prečo chudák? Vyskúšajte a potom zistíte, že chudák je ten, kto to nepapá...Anonym, poznámka p. Evy je konštruktívna?
Martine, nemůžu si pomoc, ale nekonstruktivní poznámka je právě ta vaše.
Evo, pravděpodobně máte dovolenou a trpíte pocitem, že nemůžete kritizovat své kolegy. Proč ta negativa? Viz. komentáře. Zkritizovala jste po sobě 3 recepty. Salátový prívarok II, Zálivka na hlávkový salát, Rybízový koláč s drobenkou. Místo kritiky přidejte raději extra recept, který nikdo nezná a který bude všem chutnat.
chudák salát..
Aj tak sa robí, ale keď šalát troška obvaríte, tak sa pekne náááááááááááááááťahuje:))))
Tento recept mám ze Slovenska, salát nevařím ale nakrájený ho dám nakonec do horké omáčky.