• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Salát ze syrových prasečích uší (Japonsko)
Napište svůj komentář k receptu

Salát ze syrových prasečích uší (Japonsko)

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Salát ze syrových prasečích uší (Japonsko)
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      okurka
    • ocet
    • sůl
    • sojová omáčka
    • 1
      ks hlávkový salát
    • vepřové maso (Prasečí ouška - dobře očištěná)

Postup přípravy receptu

1
Okurka a zelí se nakrájí na velmi tenké proužky. Prasečí ouška se též nakrájí na tenké proužky, ouška jsou vlastně jemná chrupavka, která je potažená kůží.
2
Zelenina a ouška se smísí dohromady a ochutí se octem, solí a sojovou omáčkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborové zelňáky ze syrových brambor

Bramborové zelňáky ze syrových brambor

Tuňák v sýrových těstovinách

Tuňák v sýrových těstovinách

Prasečí uši

Prasečí uši

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Milan Vosecký | 14. 1. 2014 19:15

    Použít magi a kysané zelí je jako si místo ústřic se šamaňským dát slávky s vermutem (možná by to stálo za vyzkoušení. Oušk jsem nakrájel na tenké proužky, salát jsem vynechal, protože bych musel do skleníku a tak jsem udělal zálivku z balzamikového octa, kikomanu, česneku, cibulky na velice jemno a cukru podle chuti (tu jsem našel u nějakého receptu na salát z vařených oušek. Proužky jsem zalil zálivkou a nechal chvíli macerovat. Jíst se to dá, chuťově dostatečné, ale musel jsem se nutit vytěsňovat dost nepříjemnou vzpomínku na ta syrová ouška. Můj pocit je, že japonci to nejedí jen zkoušejí, co evropan zvládne (I když jsem v japonské restauraci jedl cosi, co opravdu nebylo příliš poživatelné). Takže teď jdu na povařená a osmažená ouška.

  • Radka Marta | 18. 9. 2013 10:50

    To byl ale hnus, uši jsem koupila čerstvé ve zverimexu. Namočila do vody kvůli změknutí a pak nakrájela. Sojovku jsem neměla, tak jsem dala magi. Zelí jsem dala zakysané, co zbylo od bůčku. Nechápu, jak to můžou ti Japonci jíst.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Zdravě i chutně Salát Svačina Večeře Pozdní večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hlávkový salát Ocet Okurka Sojová omáčka Sůl Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Malinovo-jahodové muffiny

Malinovo-jahodové muffiny

Šumavské těstoviny

Šumavské těstoviny

Italská kuchyně- předkrmy- brusketa

Italská kuchyně- předkrmy- brusketa

Okurková omáčka z hovězího masa

Okurková omáčka z hovězího masa

Teplý ovocný koláč - rohlíkový

Teplý ovocný koláč - rohlíkový

Světlý piškotový korpus

Světlý piškotový korpus

Cibulové vepřové - minutka

Cibulové vepřové - minutka

Babiččino kuře na šunce

Babiččino kuře na šunce

Maďarský guláš po našem

Maďarský guláš po našem

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

52
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Domácí jablečný závin …
44
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …
33
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
26
Kynutý koláč s tvarohem
Kynutý koláč s tvarohem

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Monika Absolonová v Osvětimi: Navštívila rodinný pomník!

Monika Absolonová v Osvětimi: Navštívila rodinný pomník!

SportRevue.cz Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Salát ze syrových prasečích uší (Japonsko)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact