• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Salát ze syrových prasečích uší (Japonsko)
Napište svůj komentář k receptu

Salát ze syrových prasečích uší (Japonsko)

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Salát ze syrových prasečích uší (Japonsko)
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      okurka
    • ocet
    • sůl
    • sojová omáčka
    • 1
      ks hlávkový salát
    • vepřové maso (Prasečí ouška - dobře očištěná)

Postup přípravy receptu

1
Okurka a zelí se nakrájí na velmi tenké proužky. Prasečí ouška se též nakrájí na tenké proužky, ouška jsou vlastně jemná chrupavka, která je potažená kůží.
2
Zelenina a ouška se smísí dohromady a ochutí se octem, solí a sojovou omáčkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborové zelňáky ze syrových brambor

Bramborové zelňáky ze syrových brambor

Tuňák v sýrových těstovinách

Tuňák v sýrových těstovinách

Prasečí uši

Prasečí uši

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Milan Vosecký | 14. 1. 2014 19:15

    Použít magi a kysané zelí je jako si místo ústřic se šamaňským dát slávky s vermutem (možná by to stálo za vyzkoušení. Oušk jsem nakrájel na tenké proužky, salát jsem vynechal, protože bych musel do skleníku a tak jsem udělal zálivku z balzamikového octa, kikomanu, česneku, cibulky na velice jemno a cukru podle chuti (tu jsem našel u nějakého receptu na salát z vařených oušek. Proužky jsem zalil zálivkou a nechal chvíli macerovat. Jíst se to dá, chuťově dostatečné, ale musel jsem se nutit vytěsňovat dost nepříjemnou vzpomínku na ta syrová ouška. Můj pocit je, že japonci to nejedí jen zkoušejí, co evropan zvládne (I když jsem v japonské restauraci jedl cosi, co opravdu nebylo příliš poživatelné). Takže teď jdu na povařená a osmažená ouška.

  • Radka Marta | 18. 9. 2013 10:50

    To byl ale hnus, uši jsem koupila čerstvé ve zverimexu. Namočila do vody kvůli změknutí a pak nakrájela. Sojovku jsem neměla, tak jsem dala magi. Zelí jsem dala zakysané, co zbylo od bůčku. Nechápu, jak to můžou ti Japonci jíst.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Zdravě i chutně Salát Svačina Večeře Pozdní večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hlávkový salát Ocet Okurka Sojová omáčka Sůl Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninová polévka

Zeleninová polévka

Bramborová pizza s dvojím sýrem

Bramborová pizza s dvojím sýrem

Hlávkový míchaný salát s tuňákem

Hlávkový míchaný salát s tuňákem

Dietní pečené kuře s rýží

Dietní pečené kuře s rýží

Pražský koláč

Pražský koláč

Výborný chléb s pohankovou moukou

Výborný chléb s pohankovou moukou

Žemlovka s tvarohem a jablky

Žemlovka s tvarohem a jablky

Jednoduchá schwarzwaldská šunka se zelím

Jednoduchá schwarzwaldská šunka se…

Čokoládové croissanty z listového těsta

Čokoládové croissanty z listového…

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

29
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
24
Cukeťák z trouby
Cukeťák z trouby
22
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
18
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou
14
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké letní moučníky, které mají šťávu
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké…
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s úrodou hravě poradíte. A ještě si pochutnáte!
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s…
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
AHA.cz Zhrzená pomsta Kuchařové! Brzobohatý šel konečně s pravdou ven

Zhrzená pomsta Kuchařové! Brzobohatý šel konečně s pravdou ven

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Horoskop na víkend 2.–3. 8. 2025: Koho čekají dny plné emocí a kdo se nezastaví?

Horoskop na víkend 2.–3. 8. 2025: Koho čekají dny plné emocí a kdo se nezastaví?

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Václav Vydra: Pravda o zdraví Bouškové a natáčení Prostřena!

Václav Vydra: Pravda o zdraví Bouškové a natáčení Prostřena!

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy 5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

  • Recepty.cz
  • Salát ze syrových prasečích uší (Japonsko)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact