• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Salát ze syrových prasečích uší (Japonsko)
Napište svůj komentář k receptu

Salát ze syrových prasečích uší (Japonsko)

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Salát ze syrových prasečích uší (Japonsko)
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      okurka
    • ocet
    • sůl
    • sojová omáčka
    • 1
      ks hlávkový salát
    • vepřové maso (Prasečí ouška - dobře očištěná)

Postup přípravy receptu

1
Okurka a zelí se nakrájí na velmi tenké proužky. Prasečí ouška se též nakrájí na tenké proužky, ouška jsou vlastně jemná chrupavka, která je potažená kůží.
2
Zelenina a ouška se smísí dohromady a ochutí se octem, solí a sojovou omáčkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborové zelňáky ze syrových brambor

Bramborové zelňáky ze syrových brambor

Tuňák v sýrových těstovinách

Tuňák v sýrových těstovinách

Prasečí uši

Prasečí uši

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Milan Vosecký | 14. 1. 2014 19:15

    Použít magi a kysané zelí je jako si místo ústřic se šamaňským dát slávky s vermutem (možná by to stálo za vyzkoušení. Oušk jsem nakrájel na tenké proužky, salát jsem vynechal, protože bych musel do skleníku a tak jsem udělal zálivku z balzamikového octa, kikomanu, česneku, cibulky na velice jemno a cukru podle chuti (tu jsem našel u nějakého receptu na salát z vařených oušek. Proužky jsem zalil zálivkou a nechal chvíli macerovat. Jíst se to dá, chuťově dostatečné, ale musel jsem se nutit vytěsňovat dost nepříjemnou vzpomínku na ta syrová ouška. Můj pocit je, že japonci to nejedí jen zkoušejí, co evropan zvládne (I když jsem v japonské restauraci jedl cosi, co opravdu nebylo příliš poživatelné). Takže teď jdu na povařená a osmažená ouška.

  • Radka Marta | 18. 9. 2013 10:50

    To byl ale hnus, uši jsem koupila čerstvé ve zverimexu. Namočila do vody kvůli změknutí a pak nakrájela. Sojovku jsem neměla, tak jsem dala magi. Zelí jsem dala zakysané, co zbylo od bůčku. Nechápu, jak to můžou ti Japonci jíst.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Zdravě i chutně Salát Svačina Večeře Pozdní večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hlávkový salát Ocet Okurka Sojová omáčka Sůl Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dort od krtka

Dort od krtka

Košíčky plněné pudinkovým krémem

Košíčky plněné pudinkovým krémem

Cuketové sušenky

Cuketové sušenky

Ořechové rohlíčky Heda

Ořechové rohlíčky Heda

Salátový dresing

Salátový dresing

Dýňová polévka III.

Dýňová polévka III.

Piškotový korpus - dvoupatrový dort

Piškotový korpus - dvoupatrový dort

Avokádovo-bazalkové pesto

Avokádovo-bazalkové pesto

Kuře na bramborách z remosky

Kuře na bramborách z remosky

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

39
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
38
Dušené kuře (králík) s cizrnou
Dušené kuře (králík) s…
36
Vepřový guláš (nejen) s husími játry v chlebu
Vepřový guláš (nejen) s…
33
Těstoviny s bílými fazolemi
Těstoviny s bílými…
31
Bramborové knedlíky s vekou
Bramborové knedlíky s…

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Ostrovy romantiky na prodej: Hnízdečko zakázané lásky krále s milenkou za 85 milionů!

Ostrovy romantiky na prodej: Hnízdečko zakázané lásky krále s milenkou za 85 milionů!

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

  • Recepty.cz
  • Salát ze syrových prasečích uší (Japonsko)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact