• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Salát ze syrových prasečích uší (Japonsko)
Napište svůj komentář k receptu

Salát ze syrových prasečích uší (Japonsko)

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Salát ze syrových prasečích uší (Japonsko)
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      okurka
    • ocet
    • sůl
    • sojová omáčka
    • 1
      ks hlávkový salát
    • vepřové maso (Prasečí ouška - dobře očištěná)

Postup přípravy receptu

1
Okurka a zelí se nakrájí na velmi tenké proužky. Prasečí ouška se též nakrájí na tenké proužky, ouška jsou vlastně jemná chrupavka, která je potažená kůží.
2
Zelenina a ouška se smísí dohromady a ochutí se octem, solí a sojovou omáčkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborové zelňáky ze syrových brambor

Bramborové zelňáky ze syrových brambor

Tuňák v sýrových těstovinách

Tuňák v sýrových těstovinách

Prasečí uši

Prasečí uši

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Milan Vosecký | 14. 1. 2014 19:15

    Použít magi a kysané zelí je jako si místo ústřic se šamaňským dát slávky s vermutem (možná by to stálo za vyzkoušení. Oušk jsem nakrájel na tenké proužky, salát jsem vynechal, protože bych musel do skleníku a tak jsem udělal zálivku z balzamikového octa, kikomanu, česneku, cibulky na velice jemno a cukru podle chuti (tu jsem našel u nějakého receptu na salát z vařených oušek. Proužky jsem zalil zálivkou a nechal chvíli macerovat. Jíst se to dá, chuťově dostatečné, ale musel jsem se nutit vytěsňovat dost nepříjemnou vzpomínku na ta syrová ouška. Můj pocit je, že japonci to nejedí jen zkoušejí, co evropan zvládne (I když jsem v japonské restauraci jedl cosi, co opravdu nebylo příliš poživatelné). Takže teď jdu na povařená a osmažená ouška.

  • Radka Marta | 18. 9. 2013 10:50

    To byl ale hnus, uši jsem koupila čerstvé ve zverimexu. Namočila do vody kvůli změknutí a pak nakrájela. Sojovku jsem neměla, tak jsem dala magi. Zelí jsem dala zakysané, co zbylo od bůčku. Nechápu, jak to můžou ti Japonci jíst.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Zdravě i chutně Salát Svačina Večeře Pozdní večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hlávkový salát Ocet Okurka Sojová omáčka Sůl Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapustové řízky

Kapustové řízky

Kuřecí prsíčka se zelím

Kuřecí prsíčka se zelím

Makovec bez vajec II.

Makovec bez vajec II.

Hodslavská řezanka

Hodslavská řezanka

Křenová pomazánka z červené řepy

Křenová pomazánka z červené řepy

Hruškové muffiny

Hruškové muffiny

Bramborovo-kapustové placičky

Bramborovo-kapustové placičky

Hořčicové hovězí na špeku a zelenině

Hořčicové hovězí na špeku a zelenině

Tvarohový koláč s borůvkami

Tvarohový koláč s borůvkami

Doporučujeme

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

89
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
70
Klasické lečo
Klasické lečo
37
Troubový segedinský guláš
Troubový segedinský guláš
33
Rýže s mletým hovězím z bambusového sítka
Rýže s mletým hovězím z…
32
Houbové roštěnky
Houbové roštěnky

Zajímavé články

Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček: Usušte je, naložte nebo z nich uvařte džem
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček:…
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Od vzniku Miss České republiky uplynulo 36 let: Jak dnes vypadají vítězky? Některé stěží poznáte!

Od vzniku Miss České republiky uplynulo 36 let: Jak dnes vypadají vítězky? Některé stěží poznáte!

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Velké jubileum u Křížkových: Sté narozeniny jako oslava života, víry a vytrvalosti

Velké jubileum u Křížkových: Sté narozeniny jako oslava života, víry a vytrvalosti

SportRevue.cz Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Koho čekají nepříjemné zprávy a kdo bude experimentovat v ložnici?

Horoskop na další týden: Koho čekají nepříjemné zprávy a kdo bude experimentovat v ložnici?

  • Recepty.cz
  • Salát ze syrových prasečích uší (Japonsko)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact