Smícháme smetanu, majolku, rozetřený česnek, sůl a kopr a přidáme scezené fazolky.<BR>Rychlé a jednoduché, lze podávat s rohlíkem jako lehkou večeři. K masíčku na grilu to nemá chybu :-)
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Di
|10. 6. 2005 14:18
Myslím, že i ten Zmrzlíkův má původ v cizích receptech. Já určitě vyzkouším i ten s česnekem.
Airan Novakova
|9. 6. 2005 19:20
Di, ten recept mam z Norska, urcite neni Zmrzlikuv:-))) Ten tvuj je zajimavej a musim uznat, ze vypada zdravejsi, ale co do chuti, na ten norsky nedam dopustit:-)))
Di
|9. 6. 2005 17:29
Tento salát dělám s malými obměnami již dlouho - místo smetany stačí dobrý jogurt nebo třeba zakysané mléko (kefír), místo česneku tymián nebo provensálské koření, zdobit lze rajčaty. Nebudete věřit, ale je skvělý k číně.A když už jsme u těch roztodivných názvů, tento salát získal pojmenování Zmrzlíkův. Nesouvisí to s pocity chladu, ale někdejším vlastníkem panství Březnice Petrem Zmrzlíkem ze Svojšína.