Kysané zelí smíchám s mrkví a s okurkou nastrouhanou najemno, přidám na tenké proužky nakrájenou šunku (kdo má rád, může dodat cibulku nasekanou najemno) a spojím tatarkou a hořčicí podle chuti.
2
Vyzkoušejte, je to v době chřipek skvělá vitamínová bomba!
Výborný salátek!!! Dělala jsem bez šunky,jen tak k masíčku a všichni chválili.Děkuji
Kafenka :-)
|18. 9. 2006 19:27
Jsem moc ráda, že Vám Ivanko chutnal, já ho mám mooooc ráda.. Asi se budu muset zítra stavit do obchodu pro sáček zelí.. ;-D Hezký večer!
Ivana Samcová
|10. 9. 2006 17:03
Trochu jsem se bála, jestli nebude pomazánka hodně do kysela, ale krásně se do druhého dne rozležela a je výborná. Zelí jsem ale pro jistotu propláchla, už ho máme přeci jen dost kyselé. Šunkou jsem nešetřila /skoro 200g/. Příště zkusím dát místo tatarky majonézu. Díky za recept.