jo bylo to dobré
Mám vyzkoušeno, že při zachování základních hygienických pravidel pro přípravu studených pokrmů mi to vydrželo v lednici 10 dní. Pak nevím, protože to bylo snězeno. Také jsme to v první verzi to dělal bez octa, ale masenko nebylo správně nachucené. Takže jsem přešel na variantu s octem. Dík za vyzkoušení receptu.
Podobný salátek také dělám, jen kuře uvařím ve vodě bez octa a mám tak ještě dobrý vývar na polévku. Salátek se okyselí okurkou a nakládanou zeleninou, hořčici jsem ještě do majolky nezkoušela, ale můžu ,bude to mít zase trochu jinou chuť.A Hanko z králíka dělám také. A s tmavým pečivem je to mňamka.
Díky za recept,vyzkouším připravit z králíka.Mám ještě dotaz,jak dlouho vydrží po zaležení v lednici a je k spotřebě,3skl.je poměrně větší množství.Ještě jednou děkuji a určitě se ozvu jak salátek chutnal.
Okurky 0,3l, tak, jako Moravanka. Omlouvám se za nepřesnost.
Vypadá to zajímavě, ale nevím, jak velkou sklenici okurek máte na mysli. Normálně litrovku?