Guláš z tlačenky podle Ládi Hrušky
Červené fazole s kuřecím masem
Fazole z kláštera "Sv. Konstantin a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mramorové maso
Květákový nákyp jako příloha
Hrníčkové knedlíky
Sekaná podle Itala
Hummus II.
Francouzská gratinovaná cibulačka
Nadýchané špenátové lívance
Kynutá skořicová bábovka
Dort z OREO sušenek
Kaplická cmunda
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem