Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
lucka buchova
|3. 3. 2008 18:22
mak a rajče mouku a cibuli dat pryč dekuju
MartinV
|23. 12. 2007 22:29
Vlaďko, nejsem puritánský šílenec :-) , a navíc pokaždé je výsledek jiný, naposled jsem zkusil pouze dokyselit balsamikovým octem, také to bylo jedlé. Takže experimentům v novém roce 2008 zdar!
Vladislava Machulová
|4. 10. 2007 12:41
Martine, ráda "listuji" Vašimi recepty, protože jsou velmi zdravé, pestré, nenudí a tzv. obohacují náš jinak vcelku někdy nudný jídelníček, i když jsou někdy náročnější na přípravu... Proto mě u Vás docela překvapila ta sójovka, která obsahuje v dosti velké míře velmi nezdravý glutaman sodný... Ale možná to má v tomto případě své opodstatnění :-) Jinak přeji úspěšné "mixování" :-) zdravých pokrmů