• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Salát z čínského zelí II.
Napište svůj komentář k receptu

Salát z čínského zelí II.

autor: vranova
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Salát z čínského zelí II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks čínské zelí
    • sůl
    • drcený kmín
    • pepř mletý
    • olivový olej
    • 100
      g cihla
    • tatarská omáčka popřípadě jogurt

Postup přípravy receptu

1
Čínské zelí nakrájíme na jemné nudličky, přidáme trochu olivového oleje, kečup, kmín, pepř, na drobné kostičky nakrájený sýr. Tatarku a sůl přidáme těsně před podáváním, jinak by zelí pustilo vodu, a to není vhodné. Vše lehce promícháme, podáváme k masu, sýrům.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Salát z čínského zelí

Salát z čínského zelí

Salát z čínského zelí s kysanou smetanou

Salát z čínského zelí s kysanou…

Salát z čínského nebo pekingského zelí s ananasem

Salát z čínského nebo pekingského…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Priyanka | 11. 7. 2013 23:26

    Pliaseng to find someone who can think like that

  • Iva | 7. 10. 2007 16:49

    Bože lidi, vy máte problémy!! Když vám to takhle nechutná, tak to nejezte a nemelte tu ptákoviny. Kazíte tím chuť na tuhle dobrůtku ostatním.

  • H D | 22. 12. 2006 21:41

    Čerstvou zeleninu (jakoukoliv) kazit chemickou tatarkou s éčkama je velmi nešetrné k našemu organismu.Stačí oliv.olej,trošku soli a pepře a citron. šťáva, ja preferuji čistý vinnný ocet nebo balzamico.Kečup s tatarkou by se mi naopak v krku zadrhl a pak nechci domyslet ty důsledky ... :-))) Hedvika (smích)

  • Šárka Vránová | 22. 12. 2006 21:09

    Hanko,děkuji za nabídku.S díky přijímám a též tykání nabízím.Těším se na nějaký recept od tebe.Ráda vyzkouším něco nového.

  • Hana Rožníčková | 22. 12. 2006 17:00

    Šárko, prosím je mi milejší tykání...

  • Šárka V | 22. 12. 2006 15:43

    Milá Hanko, děkuji Vám za podporu,máme stejný názor, a věřím, že nejen samy.Také se domnívám, že ze strany anonyma je to pouhá provokace, a že čeká na odezvu, aby byl důvod dále něco napsat, ale nepodepsat se.Všem i tobě anonyme,přeji krásné prožití vánočních svátků a mnoho spokojenosti v novém roce 2007.

  • Hana Rožníčková | 21. 12. 2006 17:44

    Šárko mám stejný názor, také si všechny ingredience dám do mísy a pak si každý ( před jedením ) dá, co mu na to chutná. Rozhodla jsem se, že pokud bude podepsaný Anonym, nebudu na příspěvky reagovat. Holt, kdo se nepodepíše, má u mě smůlu.

  • Šárka Vránová | 21. 12. 2006 17:00

    Pokud se salát dělá den předem,činské zelí pustí vodu a je z toho nepoživatelná,rozbředlá směs.Tento salát si připravím a těsně před podáváním přidám tatarku-může se nahradit jogurtem a kečup.Čínské zelí musí být křupavé.Pokud se přidá jablko, je to také možné,namám to vyzkoušeno, ale je to zcela jiný druh salátu.Jen malá připomínka, pokud se někdo nedokáže podepsat pod svůj názor, tak je to prapodivné.U všech mých receptů,anonym píše, a komntář je vždy kritického rázu.Myslím si, že by se dotyčná osoba měla s ostatními podělit o svůj recept a ne jen kritizovat druhé.Jedna poznámka redakci,divím se, že nepodepsané komentáře jsou uveřejňovány.

  • Jana z VM | 21. 12. 2006 10:53

    Nic nedrhne v krku, fakt, nekecám.... Když se tento salát - bez kečupu a tatarky,tak, jak píše anonym, udělá den předem, je vynikající. A díky za doplnění - jablko jsem ještě nedávala, musím doplnit. Jablko dávám do bramborového salátu, je to výborné! Ale to zná jistě hodně kuchařek.

  • Hana Rožníčková | 21. 12. 2006 10:04

    Bez kečupu a tatarky by mi to drhlo v krku...

  • Anonym | 21. 12. 2006 03:12

    Čínské zelí + jakákoliv jiná zeleninka (nejlépe "mokrá" jako jsou rajčátka, papriky, ředkvičky, protože čínské zelí samo o sobě je´moc "suché"), kapka olivového oleje, citronové šťávy,možná přidat kousek jablíčka, to ano. Ale kečup, sýr a tatarka, to tedy ne.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Salát Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Dietní Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cihla Čínské zelí Drcený kmín Olivový olej Pepř mletý Sůl Tatarská omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Americká kukuřičná polévka

Americká kukuřičná polévka

Pečené kuřecí se zeleninovou rýží

Pečené kuřecí se zeleninovou rýží

Tmavý čokoládový koláč

Tmavý čokoládový koláč

Cuketa s vejci - smaženice

Cuketa s vejci - smaženice

Rajská polévka se špeclemi

Rajská polévka se špeclemi

Kořeněné slané tyčinky nebo cukroví se semínky

Kořeněné slané tyčinky nebo cukroví…

Mrkvové placičky

Mrkvové placičky

Bramborovo-žampionová polévka se špenátem

Bramborovo-žampionová polévka se…

Česnekovo-vaječná pomazánka se šunkou a sýrem

Česnekovo-vaječná pomazánka se šunkou…

Doporučujeme

30 minut
Pečené batáty s quinoou

Pečené batáty s quinoou

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

37
Smetanový cappuccino dort / řez
Smetanový cappuccino…
29
Salát s fíky a smaženým kozím sýrem
Salát s fíky a smaženým…
23
Butter chicken (máslové kuře) s flat roti (indickým chlebem)
Butter chicken (máslové…
23
Luxusní pomazánka z uzené parenice
Luxusní pomazánka z…
21
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně až po večeři
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně…
Sladké pečení s margotkou: Bezkonkurenční moučníky z ikonické tyčinky s kokosovo-rumovou příchutí
Sladké pečení s margotkou: Bezkonkurenční…
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší moučník, který se vždycky povede
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší…
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5 výtečných náplní, na kterých si určitě pochutnáte!
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5…
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
AHA.cz Ruml nevydržel mlčet: Pravda o stavu Polívky

Ruml nevydržel mlčet: Pravda o stavu Polívky

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Půvab nevydrží věčně: Které české miss by dnes korunku nedostaly?

Půvab nevydrží věčně: Které české miss by dnes korunku nedostaly?

Ženy.cz Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Blesk.cz Odhalení kalendáře Pirelli: Noční jízda hvězd! A sobotní manévry…

Odhalení kalendáře Pirelli: Noční jízda hvězd! A sobotní manévry…

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy 4 znamení zvěrokruhu, která si do konce roku najdou novou lásku! Patříte mezi ně?

4 znamení zvěrokruhu, která si do konce roku najdou novou lásku! Patříte mezi ně?

  • Recepty.cz
  • Salát z čínského zelí II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact