• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Salát z čínského zelí II.
Napište svůj komentář k receptu

Salát z čínského zelí II.

autor: vranova
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Salát z čínského zelí II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks čínské zelí
    • sůl
    • drcený kmín
    • pepř mletý
    • olivový olej
    • 100
      g cihla
    • tatarská omáčka popřípadě jogurt

Postup přípravy receptu

1
Čínské zelí nakrájíme na jemné nudličky, přidáme trochu olivového oleje, kečup, kmín, pepř, na drobné kostičky nakrájený sýr. Tatarku a sůl přidáme těsně před podáváním, jinak by zelí pustilo vodu, a to není vhodné. Vše lehce promícháme, podáváme k masu, sýrům.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Salát z čínského zelí

Salát z čínského zelí

Salát z čínského zelí s kysanou smetanou

Salát z čínského zelí s kysanou…

Salát z čínského nebo pekingského zelí s ananasem

Salát z čínského nebo pekingského…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Priyanka | 11. 7. 2013 23:26

    Pliaseng to find someone who can think like that

  • Iva | 7. 10. 2007 16:49

    Bože lidi, vy máte problémy!! Když vám to takhle nechutná, tak to nejezte a nemelte tu ptákoviny. Kazíte tím chuť na tuhle dobrůtku ostatním.

  • H D | 22. 12. 2006 21:41

    Čerstvou zeleninu (jakoukoliv) kazit chemickou tatarkou s éčkama je velmi nešetrné k našemu organismu.Stačí oliv.olej,trošku soli a pepře a citron. šťáva, ja preferuji čistý vinnný ocet nebo balzamico.Kečup s tatarkou by se mi naopak v krku zadrhl a pak nechci domyslet ty důsledky ... :-))) Hedvika (smích)

  • Šárka Vránová | 22. 12. 2006 21:09

    Hanko,děkuji za nabídku.S díky přijímám a též tykání nabízím.Těším se na nějaký recept od tebe.Ráda vyzkouším něco nového.

  • Hana Rožníčková | 22. 12. 2006 17:00

    Šárko, prosím je mi milejší tykání...

  • Šárka V | 22. 12. 2006 15:43

    Milá Hanko, děkuji Vám za podporu,máme stejný názor, a věřím, že nejen samy.Také se domnívám, že ze strany anonyma je to pouhá provokace, a že čeká na odezvu, aby byl důvod dále něco napsat, ale nepodepsat se.Všem i tobě anonyme,přeji krásné prožití vánočních svátků a mnoho spokojenosti v novém roce 2007.

  • Hana Rožníčková | 21. 12. 2006 17:44

    Šárko mám stejný názor, také si všechny ingredience dám do mísy a pak si každý ( před jedením ) dá, co mu na to chutná. Rozhodla jsem se, že pokud bude podepsaný Anonym, nebudu na příspěvky reagovat. Holt, kdo se nepodepíše, má u mě smůlu.

  • Šárka Vránová | 21. 12. 2006 17:00

    Pokud se salát dělá den předem,činské zelí pustí vodu a je z toho nepoživatelná,rozbředlá směs.Tento salát si připravím a těsně před podáváním přidám tatarku-může se nahradit jogurtem a kečup.Čínské zelí musí být křupavé.Pokud se přidá jablko, je to také možné,namám to vyzkoušeno, ale je to zcela jiný druh salátu.Jen malá připomínka, pokud se někdo nedokáže podepsat pod svůj názor, tak je to prapodivné.U všech mých receptů,anonym píše, a komntář je vždy kritického rázu.Myslím si, že by se dotyčná osoba měla s ostatními podělit o svůj recept a ne jen kritizovat druhé.Jedna poznámka redakci,divím se, že nepodepsané komentáře jsou uveřejňovány.

  • Jana z VM | 21. 12. 2006 10:53

    Nic nedrhne v krku, fakt, nekecám.... Když se tento salát - bez kečupu a tatarky,tak, jak píše anonym, udělá den předem, je vynikající. A díky za doplnění - jablko jsem ještě nedávala, musím doplnit. Jablko dávám do bramborového salátu, je to výborné! Ale to zná jistě hodně kuchařek.

  • Hana Rožníčková | 21. 12. 2006 10:04

    Bez kečupu a tatarky by mi to drhlo v krku...

  • Anonym | 21. 12. 2006 03:12

    Čínské zelí + jakákoliv jiná zeleninka (nejlépe "mokrá" jako jsou rajčátka, papriky, ředkvičky, protože čínské zelí samo o sobě je´moc "suché"), kapka olivového oleje, citronové šťávy,možná přidat kousek jablíčka, to ano. Ale kečup, sýr a tatarka, to tedy ne.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Salát Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Dietní Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cihla Čínské zelí Drcený kmín Olivový olej Pepř mletý Sůl Tatarská omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Burgundská hovězí pečeně

Burgundská hovězí pečeně

Plněný vepřový řízek

Plněný vepřový řízek

Selská směs

Selská směs

Bábovka olejová

Bábovka olejová

Zeleninová polévka s klobásou

Zeleninová polévka s klobásou

Jarní vývar s nudlemi a zeleninou

Jarní vývar s nudlemi a zeleninou

Ovocný koktejl

Ovocný koktejl

Výborné mandarinkové řezy

Výborné mandarinkové řezy

Večeře z jednoho plechu

Večeře z jednoho plechu

Doporučujeme

35 minut
Masové kuličky s pečenou dýní a petrželovým pyré

Masové kuličky s pečenou dýní a…

50 minut
Dršťková z bedel

Dršťková z bedel

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

45 minut
Nakládané houbičky

Nakládané houbičky

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

94
Pestré šťouchané brambory
Pestré šťouchané brambory
74
Citronová bábovka s mákem
Citronová bábovka s mákem
31
Plněné kynuté knedlíky vepřovými výpečky
Plněné kynuté knedlíky…
27
"Kočičí tanec" - kroupy s čočkou
"Kočičí tanec" - kroupy…
21
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty, které se dědí po generace
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty,…
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte sladký recept ze starých krajových kuchařek
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte…
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob, jak zužitkovat úrodu jablek
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob,…
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
10 nápadů na večeři jako od babičky: Uvařte si rychle, levně a klidně i bez masa
10 nápadů na večeři jako od babičky: Uvařte si…
AHA.cz Šílená zrada! Adamec za zdmi ústavu... z rozhodnutí Jany

Šílená zrada! Adamec za zdmi ústavu... z rozhodnutí Jany

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Denní horoskop na středu 1. 10. 2025: Kdo naváže důležité kontakty a kdo zazáří v práci?

Denní horoskop na středu 1. 10. 2025: Kdo naváže důležité kontakty a kdo zazáří v práci?

Ženy.cz Po ránu mluvit prostě nebudu!

Po ránu mluvit prostě nebudu!

Blesk.cz Režisér Jiří Adamec po převozu do ústavu: Drahý luxus se zvláštním režimem! A také temnou minulostí

Režisér Jiří Adamec po převozu do ústavu: Drahý luxus se zvláštním režimem! A také temnou minulostí

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Numeroložka o říjnu: Vaše kroky ovlivní celý příští rok! Který týden bude výjimečný?

Numeroložka o říjnu: Vaše kroky ovlivní celý příští rok! Který týden bude výjimečný?

  • Recepty.cz
  • Salát z čínského zelí II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact