• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Salát z čínského zelí II.
Napište svůj komentář k receptu

Salát z čínského zelí II.

autor: vranova
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Salát z čínského zelí II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks čínské zelí
    • sůl
    • drcený kmín
    • pepř mletý
    • olivový olej
    • 100
      g cihla
    • tatarská omáčka popřípadě jogurt

Postup přípravy receptu

1
Čínské zelí nakrájíme na jemné nudličky, přidáme trochu olivového oleje, kečup, kmín, pepř, na drobné kostičky nakrájený sýr. Tatarku a sůl přidáme těsně před podáváním, jinak by zelí pustilo vodu, a to není vhodné. Vše lehce promícháme, podáváme k masu, sýrům.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Salát z čínského zelí

Salát z čínského zelí

Salát z čínského zelí s kysanou smetanou

Salát z čínského zelí s kysanou…

Salát z čínského nebo pekingského zelí s ananasem

Salát z čínského nebo pekingského…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Priyanka | 11. 7. 2013 23:26

    Pliaseng to find someone who can think like that

  • Iva | 7. 10. 2007 16:49

    Bože lidi, vy máte problémy!! Když vám to takhle nechutná, tak to nejezte a nemelte tu ptákoviny. Kazíte tím chuť na tuhle dobrůtku ostatním.

  • H D | 22. 12. 2006 21:41

    Čerstvou zeleninu (jakoukoliv) kazit chemickou tatarkou s éčkama je velmi nešetrné k našemu organismu.Stačí oliv.olej,trošku soli a pepře a citron. šťáva, ja preferuji čistý vinnný ocet nebo balzamico.Kečup s tatarkou by se mi naopak v krku zadrhl a pak nechci domyslet ty důsledky ... :-))) Hedvika (smích)

  • Šárka Vránová | 22. 12. 2006 21:09

    Hanko,děkuji za nabídku.S díky přijímám a též tykání nabízím.Těším se na nějaký recept od tebe.Ráda vyzkouším něco nového.

  • Hana Rožníčková | 22. 12. 2006 17:00

    Šárko, prosím je mi milejší tykání...

  • Šárka V | 22. 12. 2006 15:43

    Milá Hanko, děkuji Vám za podporu,máme stejný názor, a věřím, že nejen samy.Také se domnívám, že ze strany anonyma je to pouhá provokace, a že čeká na odezvu, aby byl důvod dále něco napsat, ale nepodepsat se.Všem i tobě anonyme,přeji krásné prožití vánočních svátků a mnoho spokojenosti v novém roce 2007.

  • Hana Rožníčková | 21. 12. 2006 17:44

    Šárko mám stejný názor, také si všechny ingredience dám do mísy a pak si každý ( před jedením ) dá, co mu na to chutná. Rozhodla jsem se, že pokud bude podepsaný Anonym, nebudu na příspěvky reagovat. Holt, kdo se nepodepíše, má u mě smůlu.

  • Šárka Vránová | 21. 12. 2006 17:00

    Pokud se salát dělá den předem,činské zelí pustí vodu a je z toho nepoživatelná,rozbředlá směs.Tento salát si připravím a těsně před podáváním přidám tatarku-může se nahradit jogurtem a kečup.Čínské zelí musí být křupavé.Pokud se přidá jablko, je to také možné,namám to vyzkoušeno, ale je to zcela jiný druh salátu.Jen malá připomínka, pokud se někdo nedokáže podepsat pod svůj názor, tak je to prapodivné.U všech mých receptů,anonym píše, a komntář je vždy kritického rázu.Myslím si, že by se dotyčná osoba měla s ostatními podělit o svůj recept a ne jen kritizovat druhé.Jedna poznámka redakci,divím se, že nepodepsané komentáře jsou uveřejňovány.

  • Jana z VM | 21. 12. 2006 10:53

    Nic nedrhne v krku, fakt, nekecám.... Když se tento salát - bez kečupu a tatarky,tak, jak píše anonym, udělá den předem, je vynikající. A díky za doplnění - jablko jsem ještě nedávala, musím doplnit. Jablko dávám do bramborového salátu, je to výborné! Ale to zná jistě hodně kuchařek.

  • Hana Rožníčková | 21. 12. 2006 10:04

    Bez kečupu a tatarky by mi to drhlo v krku...

  • Anonym | 21. 12. 2006 03:12

    Čínské zelí + jakákoliv jiná zeleninka (nejlépe "mokrá" jako jsou rajčátka, papriky, ředkvičky, protože čínské zelí samo o sobě je´moc "suché"), kapka olivového oleje, citronové šťávy,možná přidat kousek jablíčka, to ano. Ale kečup, sýr a tatarka, to tedy ne.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Salát Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Dietní Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cihla Čínské zelí Drcený kmín Olivový olej Pepř mletý Sůl Tatarská omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené flíčky se šunkou

Zapečené flíčky se šunkou

Pikantní telecí řízek

Pikantní telecí řízek

Olejové koláčky naší babičky

Olejové koláčky naší babičky

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Bramborové těsto-recept po babičce

Bramborové těsto-recept po babičce

Mrkvový koláč BILLA

Mrkvový koláč BILLA

Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím masem

Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…

Ruské okurky - rychlokvašky na slano

Ruské okurky - rychlokvašky na slano

Mleté hovězí po anglicku

Mleté hovězí po anglicku

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

88
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
64
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
63
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
46
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
45
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Kubišová se vrací do Lucerny, ale... Vlasy si barvit nebudu!

Kubišová se vrací do Lucerny, ale... Vlasy si barvit nebudu!

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Salát z čínského zelí II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact