• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Salát z čínského zelí II.
Napište svůj komentář k receptu

Salát z čínského zelí II.

autor: vranova
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Salát z čínského zelí II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks čínské zelí
    • sůl
    • drcený kmín
    • pepř mletý
    • olivový olej
    • 100
      g cihla
    • tatarská omáčka popřípadě jogurt

Postup přípravy receptu

1
Čínské zelí nakrájíme na jemné nudličky, přidáme trochu olivového oleje, kečup, kmín, pepř, na drobné kostičky nakrájený sýr. Tatarku a sůl přidáme těsně před podáváním, jinak by zelí pustilo vodu, a to není vhodné. Vše lehce promícháme, podáváme k masu, sýrům.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Salát z čínského zelí

Salát z čínského zelí

Salát z čínského zelí s kysanou smetanou

Salát z čínského zelí s kysanou…

Salát z čínského nebo pekingského zelí s ananasem

Salát z čínského nebo pekingského…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Priyanka | 11. 7. 2013 23:26

    Pliaseng to find someone who can think like that

  • Iva | 7. 10. 2007 16:49

    Bože lidi, vy máte problémy!! Když vám to takhle nechutná, tak to nejezte a nemelte tu ptákoviny. Kazíte tím chuť na tuhle dobrůtku ostatním.

  • H D | 22. 12. 2006 21:41

    Čerstvou zeleninu (jakoukoliv) kazit chemickou tatarkou s éčkama je velmi nešetrné k našemu organismu.Stačí oliv.olej,trošku soli a pepře a citron. šťáva, ja preferuji čistý vinnný ocet nebo balzamico.Kečup s tatarkou by se mi naopak v krku zadrhl a pak nechci domyslet ty důsledky ... :-))) Hedvika (smích)

  • Šárka Vránová | 22. 12. 2006 21:09

    Hanko,děkuji za nabídku.S díky přijímám a též tykání nabízím.Těším se na nějaký recept od tebe.Ráda vyzkouším něco nového.

  • Hana Rožníčková | 22. 12. 2006 17:00

    Šárko, prosím je mi milejší tykání...

  • Šárka V | 22. 12. 2006 15:43

    Milá Hanko, děkuji Vám za podporu,máme stejný názor, a věřím, že nejen samy.Také se domnívám, že ze strany anonyma je to pouhá provokace, a že čeká na odezvu, aby byl důvod dále něco napsat, ale nepodepsat se.Všem i tobě anonyme,přeji krásné prožití vánočních svátků a mnoho spokojenosti v novém roce 2007.

  • Hana Rožníčková | 21. 12. 2006 17:44

    Šárko mám stejný názor, také si všechny ingredience dám do mísy a pak si každý ( před jedením ) dá, co mu na to chutná. Rozhodla jsem se, že pokud bude podepsaný Anonym, nebudu na příspěvky reagovat. Holt, kdo se nepodepíše, má u mě smůlu.

  • Šárka Vránová | 21. 12. 2006 17:00

    Pokud se salát dělá den předem,činské zelí pustí vodu a je z toho nepoživatelná,rozbředlá směs.Tento salát si připravím a těsně před podáváním přidám tatarku-může se nahradit jogurtem a kečup.Čínské zelí musí být křupavé.Pokud se přidá jablko, je to také možné,namám to vyzkoušeno, ale je to zcela jiný druh salátu.Jen malá připomínka, pokud se někdo nedokáže podepsat pod svůj názor, tak je to prapodivné.U všech mých receptů,anonym píše, a komntář je vždy kritického rázu.Myslím si, že by se dotyčná osoba měla s ostatními podělit o svůj recept a ne jen kritizovat druhé.Jedna poznámka redakci,divím se, že nepodepsané komentáře jsou uveřejňovány.

  • Jana z VM | 21. 12. 2006 10:53

    Nic nedrhne v krku, fakt, nekecám.... Když se tento salát - bez kečupu a tatarky,tak, jak píše anonym, udělá den předem, je vynikající. A díky za doplnění - jablko jsem ještě nedávala, musím doplnit. Jablko dávám do bramborového salátu, je to výborné! Ale to zná jistě hodně kuchařek.

  • Hana Rožníčková | 21. 12. 2006 10:04

    Bez kečupu a tatarky by mi to drhlo v krku...

  • Anonym | 21. 12. 2006 03:12

    Čínské zelí + jakákoliv jiná zeleninka (nejlépe "mokrá" jako jsou rajčátka, papriky, ředkvičky, protože čínské zelí samo o sobě je´moc "suché"), kapka olivového oleje, citronové šťávy,možná přidat kousek jablíčka, to ano. Ale kečup, sýr a tatarka, to tedy ne.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Salát Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Dietní Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cihla Čínské zelí Drcený kmín Olivový olej Pepř mletý Sůl Tatarská omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Marinované buřty

Marinované buřty

Kotlety na cibuli

Kotlety na cibuli

Fazolové lusky s rajčaty

Fazolové lusky s rajčaty

Rybičková pomazánka II.

Rybičková pomazánka II.

Italská kuchyně- předkrmy - salát Caprese

Italská kuchyně- předkrmy - salát…

Gnocchi s tuňákem

Gnocchi s tuňákem

Jednoduché rajčatové těstoviny s tuňákem

Jednoduché rajčatové těstoviny s…

Jáhlové placičky s mrkví

Jáhlové placičky s mrkví

Pikant salát

Pikant salát

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

43
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
43
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
42
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
28
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda

Zajímavé články

Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude chutnat naprosto dokonale
Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude…
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku na 5 způsobů!
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku…
Nejlepší jedlý dárek ke Dni otců? Upečte tatínkovi pivní dort!
Nejlepší jedlý dárek ke Dni otců? Upečte…
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Labubu na kabelkách dobývá svět: Módní hit, nebo přešlap? Stylistky mají jasno!

Labubu na kabelkách dobývá svět: Módní hit, nebo přešlap? Stylistky mají jasno!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Británie slavila narozeniny Karla III.: Tajemství černé barvy! A Charlotte se sladila s mámou

Británie slavila narozeniny Karla III.: Tajemství černé barvy! A Charlotte se sladila s mámou

SportRevue.cz FOTOGALERIE: Osudové ženy Cristiana Ronalda. Která je nejhezčí?

FOTOGALERIE: Osudové ženy Cristiana Ronalda. Která je nejhezčí?

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Plavky podle horoskopu: Vodnáři sázejí na pohodlí, Býci na extravaganci, Střelci potřebují jednu barvu

Plavky podle horoskopu: Vodnáři sázejí na pohodlí, Býci na extravaganci, Střelci potřebují jednu barvu

  • Recepty.cz
  • Salát z čínského zelí II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact