I. varianta: čínské zelí nakrájíme na nudličky a dáme do mísy, dále přidáme mrkev, ředkev, kedluben nastrouhané na hrubém struhadle (nemusí být všechny, stačí i samotná mrkev, pokud nemáme nic jiného doma) a promícháme. Takto připravené zelí nám v uzavřené nádobě vydrží v lednici 2-3 dny.
2
Můžeme podávat takto samotné, nebo před podáváním přimícháme do odebraného množství kukuřici.
3
II. varianta: čínské zelí nakrájíme na nudličky a přidáme sterilovanou červenou řepu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
tvoje známá
|26. 10. 2011 19:53
Tys nepochopila asi víc věcí.
Jitka Malihová
|9. 3. 2007 07:41
Omlouvám se, ale dotaz na sterilovanou kukuřici jsem nepochopila. Dávám jí asi jednu polévkovou lžici na jednu porci a salát se s ní dochutí, takže není potřeba žádná sůl.
Ivana Přikrylová
|8. 3. 2007 18:21
Proč používáme kukuřici a na přilepšenou ještě sterilovanou kukuřici? Ničím se nedochucuje, ani solí?