• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Salát z čínského zelí
Napište svůj komentář k receptu

Salát z čínského zelí

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 8
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Salát z čínského zelí
Salát z čínského zelí
Salát z čínského zelí
Salát z čínského zelí
Salát z čínského zelí
Salát z čínského zelí
Salát z čínského zelí
Salát z čínského zelí
Salát z čínského zelí
7fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • sůl
    • 1
      lžička kari
    • 70
      g rozinky
    • pepř mletý
    • 3
      lžíce sladká smetana
    • 700
      g čínské zelí 600 - 700g
    • 125
      g majonéza
    • 1
      plechovka broskvový kompot

Postup přípravy receptu

1
Broskve scedíme a necháme okapat. Očištěné zelí najemno nakrouháme. Rozinky zalijeme horkou vodou (aby změkly), pak je scedíme. Zelí, broskve a rozinky důkladně promícháme. V misce smícháme smetanu, majonézu a koření.
2
Touto zálivkou polijeme salát a dáme na hodinu do ledničky. Před podáváním ještě promícháme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapékané brambory se zeleninou

Zapékané brambory se zeleninou

Salát z pekingského zelí I.

Salát z pekingského zelí I.

Rychlý jablkový kompot

Rychlý jablkový kompot

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Janaso | 12. 1. 2019 16:37

    Nečekaně dobrý salát, dobře stravitelný. Rozhodně zařazuji mezi oblíbené.

  • danio.rerio | 10. 2. 2011 14:00

    Já se obešla i bez majonézy a smetany, vše jsem nahradila hustým jogurtem, do kterého jsem přidala kari a lžičku medu na dotažení chuti. Čínské zelí delší dobu nebylo pro mě "tím pravým ořechovým", ale díky tomuto receptu se mi alespoň částečně vrátí do jídelníčku. Díky za inspiraci :o)

  • Andra | 26. 1. 2007 13:34

    Skúsila som, ale tých sladkých chutí sa mi zdá priveľa.

  • Radka | 24. 1. 2007 09:37

    Salát je vynikající. Doporučuji ho všem, kdo mají rádi zvláštní sladko-slané chutě.

  • pan Vařečka | 1. 2. 2005 18:25

    Delikatesa! Zdařilou obměnou budiž místo broskví mandarinky, lze rovněž přidat na kousky nakrájený eidam a opražený chléb (krutonky).

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Saláty Zeleninové
Pokrmy Saláty Svačina Večeře Syrové Vegetariáni Bez lepku Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Broskvový kompot Čínské zelí Kari Majonéza Pepř mletý Rozinky Sladká smetana Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bleskový fazolový salát

Bleskový fazolový salát

Chilli con carne IV.

Chilli con carne IV.

Tatarák z uzeného lososa

Tatarák z uzeného lososa

Benediktinská vejce

Benediktinská vejce

Dukátové buchtičky "mňam"

Dukátové buchtičky "mňam"

Vajíčková pomazánka z lučiny

Vajíčková pomazánka z lučiny

Měsíčky s citronovou polevou

Měsíčky s citronovou polevou

Fitness MUGCAKE

Fitness MUGCAKE

Beskydský králík

Beskydský králík

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

79
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
61
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
53
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
49
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
44
Smažená rýže Nasi Goreng
Smažená rýže Nasi Goreng

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Hudba jako pokrm pro duši: Festival Rosa Bohemica rozezní výjimečná místa v Česku

Hudba jako pokrm pro duši: Festival Rosa Bohemica rozezní výjimečná místa v Česku

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Další doporučené recepty:

Salát z červeného zelí s hráškem
Salát z červeného zelí s hráškem
Salát z červeného zelí s jablky
Salát z červeného zelí s jablky
Salát z čínského nebo pekingského zelí s ananasem
Salát z čínského nebo pekingského zelí…
Salát z čínského zelí a papáji
Salát z čínského zelí a papáji
Salát z čínského zelí s kysanou smetanou
Salát z čínského zelí s kysanou smetanou
Salát z fialových brambor s řapíkatým celerem
Salát z fialových brambor s řapíkatým…
  • Recepty.cz
  • Salát z čínského zelí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact