Lehký a svěží salát z červeného zelí a mrkve, můžete využít jako malý přílohový salátek, nebo jím naplnit tortillu spolu s masem.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Červené zelí s jablky
Bramborový salát
Bramborový salát s chřestem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cizrnové kari
Kuřecí kousky s nivou a smetanovou…
Dýňové placičky
Pomazánka z tresčích jater II.
Pečená zelenina na lžíci oleje
Citronový krém s tvarohem
Přírodní maso s cuketou - minutka
Bramborové drbáky
Pečená dýně
Smetanové fleky se zelím
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem