Výborná je červená řepa s křenem, místo cibule a česneku. Zkusím tu syrovou řepu. :-P
Martina
|25. 8. 2013 17:55
Tak to je fakt super pochutnání :-* Nikdy jsem syrovou řepu nejedla.Nyní už vím, co budu dělat se zbytkem řepy na záhoně.PS:Jen sem jí nastrouhala najemno.
Díky za receptík:)))
Zkusila jsem to nedávno z řepy, kterou jsem si sama naložila (není převařená a hlavně ani moc sladká). Místo smetany jsem dala můj oblíbený jogurt Aktivia. Stálo to za hřích. příště přidám ještě tu cibulku.
Jitka
|27. 11. 2007 22:32
Salát byl výborný, jen místo smetany jsem dala smetanový jogurt, přidala nahrubo nastrouhané jablko a vynechala česnek. Dosud jsme jedli řepu jen vařenou. Určitě to bude salát velmi zdravý.
Tereza -
|2. 5. 2007 09:59
Ten šalátik je výborný. Namiesto cibule som dala zelenú vňať narezanú na tenké kolieska. A dosypala som za hrsť hrášku. Dávam 1, je to výborné a zdravé :)))
Martina
|23. 3. 2006 11:28
Zkuste do něj zamíchat i pokrájené čínské zelí. Včera jsem to s ním dělala a je to také výborné.
Tereza Jarčušková
|23. 3. 2006 09:52
Dobrý receptík na cviklu. Zase bude niečo nové, cviklu zbožňujem : )))
Jaroslava Oumarová
|23. 3. 2006 09:44
Syrová červená řepa je vynikající, já s ní nastavuji běžný mrkvový salát s jablky:-)) Tento salát také zkusím...
Ivana K.
|23. 3. 2006 09:22
Tento salát pochází z ruské Sibiře, akorát bez cibule a řepa je vařená. Místo jedné lžíce husté zakysané smetany se dává majonéza nebo trošku oleje. Je to prý výborný zdroj vitamínů na dlouhé zimy. Recept mám přímo od Rusky, která na Sibiři žije.