Řepu vydrhneme pod tekoucí vodou, uvaříme v osolené vařící vodě (se špetkou kyseliny citronové - řepa si uchová původní červenou barvu), vychladíme, oloupeme a nakrájíme na hranolky. Fazole scedíme, okurky oloupeme a nakrájíme na kostičky. Pórek podélně rozpůlíme a zešikma nakrájíme na plátky. V míse smícháme olej, ocet, cukr, sůl, pepř a petrželku. Přidáme ostatní suroviny promícháme a odložíme na hodinu na chladné místo.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
valentyna
|6. 1. 2013 09:39
červena řepa,brambory,mrkev,fazole,okurek,kukurice,sul,pepř,olej.uvařime zeleninu,fazole a kukurice z plecovky,okurek sladkokisely.osolit,opepřit podle chuti,a olej.moc chutna :-*
Marie Šindelová
|30. 8. 2009 15:05
Dávám velkou jedničku!Na pátečním grilování zmizel ze stolu okamžitě.