Krém z bílé ředkve na víně
Gnocchi z batátů s pestem z kadeřávku
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dršťková polévka z václavek
Dip - omáčka na namáčení (univerzál)
Husí játra jako předkrm
Bílý šťovíkový boršč
Pórková omáčka
Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou
Litá buchta
Hrubasova vepřová rychlovka
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Pastýřský koláč
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Voňavé batátové karí
Šátečky se špenátem a uzeným
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Čerstvé kimchi
Rýžová kaše s jablky a mandlemi