Krém z bílé ředkve na víně
Gnocchi z batátů s pestem z kadeřávku
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dip - omáčka na namáčení (univerzál)
Zapečený květák III.
Špenátové brambory - příloha
Řízky v ovesných vločkách
Zavařenina z višní a ořechů s…
Sorrentinos, ravioly se sýrovou…
Hruškový koláč s tvarohovým těstem a…
Šneci z listového těsta se zelím -…
Kuřecí nudličky v tempuře
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Svatomartinská husa
Lokše
Dušené červené zelí
Rohlíčky s povidly
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou