Saláty důkladně opereme, osušíme, natrháme a pokapeme 4 lžícemi olivového oleje. Sýr brie nakrájíme na úhledné kostky a obalíme v trojobalu. Osmažíme a poklademe na listy salátu. Celé své dílko dovršíme brusinkovou zálivkou, kterou jsme připravili smícháním brusinek, kečupu a lžící worchestrové omáčky.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Gábina H
|22. 5. 2007 14:15
Šárko, díky, opravdu, podle fotky už jsem jej viděla.
Anonym
|22. 5. 2007 13:53
Myslím, že takový salát nás vyjde pěkně draho!
Jana P.
|22. 5. 2007 11:56
Já zase nevím co je frisse salát.
Šárka Tkáčová
|22. 5. 2007 11:27
Gábi , u nás na Moravě se říká salát trháček-dubáček . Seji jej každý rok . Více se podívej na http://www.moravoseed.cz/CZE/zeleniny/salat-listovy/dubacek.html , ale určitě ho budeš znát.