• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Salát s játry, pak choi a ovocem
Napište svůj komentář k receptu

Salát s játry, pak choi a ovocem

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Salát s játry, pak choi a ovocem
Salát s játry, pak choi a ovocem
Salát s játry, pak choi a ovocem
Salát s játry, pak choi a ovocem
Salát s játry, pak choi a ovocem
Salát s játry, pak choi a ovocem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Tento originální salát z drůbežích jater, pomeranče, čínského zelí pak choi a cibulky je skutečná lahůdka. K dokonalosti jej vyšperkujete zrníčky granátového jablka a zálivkou z pomerančové a limetkové šťávy.

Suroviny

4 porce
    • 500
      g drůbeží játra krůtí, ale zkuste i kachní či kuřecí
    • 2
      ks pomeranč
    • 1
      ks granátové jablko
    • 1
      ks červená cibule velká
    • 2
      ks čínské zelí pak choi
    • olivový olej
    • sůl
    • pepř mletý
  • Zálivka
    • pomerančová šťáva z 1 pomeranče
    • limetková šťáva z 1 limety
    • 3
      lžíce olivový olej
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Játra očistěte, zbavte blanek a pokrájejte na větší kousky. Z pomerančů ostrým nožem okrájejte slupku a dužninu nakrájejte na kolečka. Granátové jablko rozkrojte, řeznou stranou dejte do dlaně a nejlépe ve dřezu z něj vařečkou vytlučte zrníčka. Cibuli oloupejte a pokrájejte na klínky, pak choi podélně na poloviny nebo čtvrtiny. Vymačkejte štávu z citrusů a smíchejte ingredience na zálivku.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Nejprve na pánvi nasucho krátce opečte pak choi. Poté na troše olivového oleje zprudka opečte játra, uvnitř by měla zůstat růžová, takže jim postačí 1–2 minuty z každé strany. Hotová játra osolte a opepřete. Do výpeku pak dejte opéct cibuli, restujte ji na mírném ohni asi 5 minut.
3
Na talíře rozložte kolečka pomerančů, přidejte opečené kousky pak choi, játra a cibuli. Vše bohatě zasypte zrníčky granátového jablka a zalijte zálivkou.

RADA: 7 zdravých salátů na celý týden

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Salát z čínského zelí a papáji

Salát z čínského zelí a papáji

Salát s jablky a kadeřávkem

Salát s jablky a kadeřávkem

Fenyklový salát s jablkem a parmskou šunkou

Fenyklový salát s jablkem a parmskou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Saláty Salát s masem Maso & ryby & mořské plody Maso Kuřecí Krůtí Kachní Vnitřnosti
Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená cibule Čínské zelí Drůbeží játra Granátové jablko Limetková šťáva Olivový olej Pepř mletý Pomeranč Pomerančová šťáva Sůl

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Františky

Františky

Škvarkové pagáčky

Škvarkové pagáčky

Meruňkový koláč se smetanovou peřinou

Meruňkový koláč se smetanovou peřinou

Hermelín v listovém těstíčku

Hermelín v listovém těstíčku

Nádivka do kuřete, kachny, husy a vepřové kapsy

Nádivka do kuřete, kachny, husy a…

Chilli Con Carne - mexická specialita

Chilli Con Carne - mexická specialita

Barevný fazolový salát (lečo) - sterilovaný

Barevný fazolový salát (lečo) -…

Panna cotta s ostružinovou omáčkou

Panna cotta s ostružinovou omáčkou

Krkovička pečená na medu a hořčicí

Krkovička pečená na medu a hořčicí

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

68
Míchaná vajíčka s paštikou
Míchaná vajíčka s…
57
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou
46
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
44
Houbové škvarky z václavek či bedel
Houbové škvarky z…
27
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Božská Lela Vémola ukázala tělo po třech císařích: Milujte se i s jizvami a striemi!

Božská Lela Vémola ukázala tělo po třech císařích: Milujte se i s jizvami a striemi!

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Další doporučené recepty:

Salát s hroznovým vínem a vlašskými ořechy
Salát s hroznovým vínem a vlašskými…
Salát s jablky a kadeřávkem
Salát s jablky a kadeřávkem
Salát s jahodami a rozpečeným sýrem
Salát s jahodami a rozpečeným sýrem
Salát s kaki a cuketou
Salát s kaki a cuketou
Salát s karotkou a hráškem
Salát s karotkou a hráškem
Salát s kozím sýrem a ostružinami
Salát s kozím sýrem a ostružinami
  • Recepty.cz
  • Salát s játry, pak choi a ovocem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact