• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Salát s jahodami a rozpečeným sýrem
Napište svůj komentář k receptu

Salát s jahodami a rozpečeným sýrem

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Salát s jahodami a rozpečeným sýrem
Salát s jahodami a rozpečeným sýrem
Salát s jahodami a rozpečeným sýrem
Salát s jahodami a rozpečeným sýrem
Salát s jahodami a rozpečeným sýrem
Salát s jahodami a rozpečeným sýrem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Připravte pro své blízké svěží pohoštění v podobě salátu s jahodami a rozpečeným sýrem. Sladké tóny ovoce k sýru brie skvěle ladí. Všechny strávníky tak čeká parádní gurmánský zážitek.

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks sýr typu brie, menší kusy (po 90 g)
    • 2
      ks jarní cibulka
    • 1
      ks římský salát
    • 200
      g jahody
    • 2
      hrst baby špenát
  • Zálivka
    • 60
      ml jablečný ocet
    • 2
      lžíce třtinový cukr
    • 2
      lžička mák celý
    • 1
      lžíce dijonská hořčice
    • sůl a pepř

Postup přípravy receptu

1
Troubu předehřejte na 170 °C. Každý sýr zabalte do alobalu, rozložte je na plech a pečte 10 minut. Poté sýry otočte a ještě 5 až 10 minut dopékejte, ať se úplně prohřejí a roztečou.

RADA: Uchovávání sýrů

2
Jarní cibulky pokrájejte na kolečka, omyté listy salátu natrhejte, jahody podle potřeby pokrájejte, přidejte špenát a vše promíchejte.

RADA: Jak uchovat hlávkový salát

3
V misce smíchejte všechny suroviny na zálivku a dobře prošlehejte. Většinu zálivky vlijte k salátu. Salát v míse prohoďte a rozdělte na talíře. Na každý položte rozbalený horký sýr, zakapejte zbytkem zálivky a ihned podávejte.
4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jahodové ravioli

Jahodové ravioli

Rukolový salát s jahodami

Rukolový salát s jahodami

Špenátový salát s jahodami

Špenátový salát s jahodami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Saláty FOOD
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Baby špenát Dijonská hořčice Jablečný ocet Jahody Jarní cibulka Mák Římský salát Sůl Sýr Třtinový cukr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Cookies II.

Cookies II.

Buchta s rosolem

Buchta s rosolem

Tvarohový mřížkový koláč II.

Tvarohový mřížkový koláč II.

Rychlá kávová zrna

Rychlá kávová zrna

"Bramborák" se švestkami

"Bramborák" se švestkami

Čínské rizoto

Čínské rizoto

Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O.D.

Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…

Mramorový korpus

Mramorový korpus

Šlehačkový koláč s rebarborou

Šlehačkový koláč s rebarborou

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

15
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
15
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
12
Krém z dýně hókaidó
Krém z dýně hókaidó
10
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
10
Zapékané kysané zelí
Zapékané kysané zelí

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Překvapení v Naked Attraction: Návrat sexy Terezy! Koho si vybere?

Překvapení v Naked Attraction: Návrat sexy Terezy! Koho si vybere?

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Salát s grilovanými nektarinkami, mozzarellou a křupavou posýpkou
Salát s grilovanými nektarinkami,…
Salát s hroznovým vínem a vlašskými ořechy
Salát s hroznovým vínem a vlašskými…
Salát s jablky a kadeřávkem
Salát s jablky a kadeřávkem
Salát s játry, pak choi a ovocem
Salát s játry, pak choi a ovocem
Salát s kaki a cuketou
Salát s kaki a cuketou
Salát s karotkou a hráškem
Salát s karotkou a hráškem
  • Recepty.cz
  • Salát s jahodami a rozpečeným sýrem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact