• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Salát s jahodami a rozpečeným sýrem
Napište svůj komentář k receptu

Salát s jahodami a rozpečeným sýrem

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Salát s jahodami a rozpečeným sýrem
Salát s jahodami a rozpečeným sýrem
Salát s jahodami a rozpečeným sýrem
Salát s jahodami a rozpečeným sýrem
Salát s jahodami a rozpečeným sýrem
Salát s jahodami a rozpečeným sýrem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Připravte pro své blízké svěží pohoštění v podobě salátu s jahodami a rozpečeným sýrem. Sladké tóny ovoce k sýru brie skvěle ladí. Všechny strávníky tak čeká parádní gurmánský zážitek.

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks sýr typu brie, menší kusy (po 90 g)
    • 2
      ks jarní cibulka
    • 1
      ks římský salát
    • 200
      g jahody
    • 2
      hrst baby špenát
  • Zálivka
    • 60
      ml jablečný ocet
    • 2
      lžíce třtinový cukr
    • 2
      lžička mák celý
    • 1
      lžíce dijonská hořčice
    • sůl a pepř

Postup přípravy receptu

1
Troubu předehřejte na 170 °C. Každý sýr zabalte do alobalu, rozložte je na plech a pečte 10 minut. Poté sýry otočte a ještě 5 až 10 minut dopékejte, ať se úplně prohřejí a roztečou.

RADA: Uchovávání sýrů

2
Jarní cibulky pokrájejte na kolečka, omyté listy salátu natrhejte, jahody podle potřeby pokrájejte, přidejte špenát a vše promíchejte.

RADA: Jak uchovat hlávkový salát

3
V misce smíchejte všechny suroviny na zálivku a dobře prošlehejte. Většinu zálivky vlijte k salátu. Salát v míse prohoďte a rozdělte na talíře. Na každý položte rozbalený horký sýr, zakapejte zbytkem zálivky a ihned podávejte.
4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jahodové ravioli

Jahodové ravioli

Rukolový salát s jahodami

Rukolový salát s jahodami

Špenátový salát s jahodami

Špenátový salát s jahodami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Saláty FOOD
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Baby špenát Dijonská hořčice Jablečný ocet Jahody Jarní cibulka Mák Římský salát Sůl Sýr Třtinový cukr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborový kuba

Bramborový kuba

Zapečené brambory se smetanou

Zapečené brambory se smetanou

Kotlíkový guláš II.

Kotlíkový guláš II.

Bramborová pomazánka II.

Bramborová pomazánka II.

Univerzální bramborové těsto

Univerzální bramborové těsto

Cukrářská vánočka (mazanec)

Cukrářská vánočka (mazanec)

Zapečený lilek po italsku - bez tuku

Zapečený lilek po italsku - bez tuku

Ředkvičková pomazánka s tvarohem a tatarkou

Ředkvičková pomazánka s tvarohem a…

Čokoládové cookies

Čokoládové cookies

Doporučujeme

30 minut
Čočkový salát se sázeným vejcem

Čočkový salát se sázeným vejcem

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

23
Mramorová bábovka vláčná
Mramorová bábovka vláčná
21
Špagety carbonara
Špagety carbonara
19
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
12
Koláč s tvarohem a jablky
Koláč s tvarohem a jablky

Zajímavé články

Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů pro uspěchané matky
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů…
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony, tyto druhy zeleniny a ovoce ho mají mnohem víc!
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony,…
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
AHA.cz Šmoldas omdlel v Temelíně: Pád do reaktoru s kyselinou by mohl přežít

Šmoldas omdlel v Temelíně: Pád do reaktoru s kyselinou by mohl přežít

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Prestižní galavečer LACMA Gala ovládly ženy 50+: Které to slušelo nejvíce?

Prestižní galavečer LACMA Gala ovládly ženy 50+: Které to slušelo nejvíce?

Ženy.cz Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Blesk.cz Lela Vémola promluvila o stavu Arnieho (7 měs.): Jak je na tom po operaci?

Lela Vémola promluvila o stavu Arnieho (7 měs.): Jak je na tom po operaci?

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na listopad: Komu to bude ve vztahu skřípat a kdo najde spřízněnou duši?

Velký horoskop lásky na listopad: Komu to bude ve vztahu skřípat a kdo najde spřízněnou duši?

Další doporučené recepty:

Salát s grilovanými nektarinkami, mozzarellou a křupavou posýpkou
Salát s grilovanými nektarinkami,…
Salát s hroznovým vínem a vlašskými ořechy
Salát s hroznovým vínem a vlašskými…
Salát s jablky a kadeřávkem
Salát s jablky a kadeřávkem
Salát s játry, pak choi a ovocem
Salát s játry, pak choi a ovocem
Salát s kaki a cuketou
Salát s kaki a cuketou
Salát s karotkou a hráškem
Salát s karotkou a hráškem
  • Recepty.cz
  • Salát s jahodami a rozpečeným sýrem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact