Boloňské špagety podle Evy
Dvojdruhový salát - zelí s paprikou
Bat, salát ze zelené čočky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Evi, moc dekuji, ale zasluha neni moje - ani jeden z receptu jsem nevymyslela sama. Nicmene pochvala vzdy potesi :-))
Ahoj dievčatá, práve v tom je kúzlo tej chuti, že tam okrem soli nič iné nejde.Vyskúšajte a dáte mi za pravdu.Airan,tvoje recepty sú top!-))
Mela jsem na mysli olej, nebo neco takoveho:-)) Predem dekuji za odpoved.
Já myslím, že výrazným ochucovadlem je tam česnek.
Evicko, ingredience v salatu jsou mi moc sympaticky ale nepatri tam na ochuceni neco vic nez sul?
Dvoubarevné jablkové řezy
Těstoviny s kuřetem a špenátem
Zapečený rýžový nákyp s meruňkami
Jednoduché lečo po našem
Brokolice nebo květák na italský…
Masová minutka na zeleno - rychle a…
Třešňový dort / řez
Dušené maso s hráškem
Adžika - zeleninová pasta
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Vajíčková pomazánka
Sedlácký salát
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Jemná kedlubnová polévka
Makové palačinky s citronovým tvarohem
Pampeliškový med II.
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…