Boloňské špagety podle Evy
Bat, salát ze zelené čočky
Ledový salát s okurkou a mátou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Evi, moc dekuji, ale zasluha neni moje - ani jeden z receptu jsem nevymyslela sama. Nicmene pochvala vzdy potesi :-))
Ahoj dievčatá, práve v tom je kúzlo tej chuti, že tam okrem soli nič iné nejde.Vyskúšajte a dáte mi za pravdu.Airan,tvoje recepty sú top!-))
Mela jsem na mysli olej, nebo neco takoveho:-)) Predem dekuji za odpoved.
Já myslím, že výrazným ochucovadlem je tam česnek.
Evicko, ingredience v salatu jsou mi moc sympaticky ale nepatri tam na ochuceni neco vic nez sul?
Holandské řízky
Jablečný koláč
Cizrna na italský způsob II.
Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
Jogurtová bábovka s pudinkem II.
Krůtí guláš s těstovinami
Dietní karbanátky
Dort s čokoládovým krémem
Kynuté makové buchty
Čočkové minestrone
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Pečený králík s citronem a bylinkami
Velikonoční beránek šlehačkový
Kuřátkové sušenky
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree
Pórková polévka s cizrnou