Boloňské špagety podle Evy
Bat, salát ze zelené čočky
Ledový salát s okurkou a mátou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Evi, moc dekuji, ale zasluha neni moje - ani jeden z receptu jsem nevymyslela sama. Nicmene pochvala vzdy potesi :-))
Ahoj dievčatá, práve v tom je kúzlo tej chuti, že tam okrem soli nič iné nejde.Vyskúšajte a dáte mi za pravdu.Airan,tvoje recepty sú top!-))
Mela jsem na mysli olej, nebo neco takoveho:-)) Predem dekuji za odpoved.
Já myslím, že výrazným ochucovadlem je tam česnek.
Evicko, ingredience v salatu jsou mi moc sympaticky ale nepatri tam na ochuceni neco vic nez sul?
Dušené vepřové v zelí
Výborná tvarohová pomazánka
Filety po italsku
Velikonoční kopřivová nádivka
Kořeněné pečené kuře s pečenými…
Přírodní krkovička se zelím
Česneková pomazánka s mascarpone
Rýžové nudle se zeleninou a tuňákem
Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Indický špenát se sýrem halloumi
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Bylinková vepřová panenka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Tvarohové řezy s mákem
Hrášková šakšuka
Lemon curd
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou