• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Salát "co lednice dala"
Napište svůj komentář k receptu

Salát "co lednice dala"

autor: stafl
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Salát "co lednice dala"
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Salát
    • 1
      ks ledový salát
    • 6
      ks ředkvička
    • 0,50
      ks okurka salátová
    • 10
      ks cherry rajčátka
    • 2
      ks paprika (to jsou zbytky)
  • Zálivka
    • 50
      ml bylinkový dressing
    • 50
      ml středozemní dressing (zbytky z lednice)
    • 1
      kelímek zakysaná smetana (Zott)
    • 2
      kelímek bílý jogurt 1-2 ks po 150g (Albert Bifidus)
    • 1
      lžíce dijonská hořčice
    • pepř mletý
    • sůl
    • ocet
    • cukr

Postup přípravy receptu

1
Zálivku smícháme, dochutíme a na chvíli odložíme. Ledový salát natrháme na kousky, ředkvičky nakrájíme na plátky, rajčátka můžeme nechat vcelku (já je přepůlila), okurku na špalíčky, papriky na proužky. V míse promícháme, kdo rád - překape olivovým olejem a zalejeme zálivkou.
2
Dáme vychladit.
3
Poznámka: manžel si to víc připepřil a "přioctil" (já to nemusím). Foto bude přidáno do konce týdne.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kalifornský salát

Kalifornský salát

Nektarinkový salát s mozzarelou

Nektarinkový salát s mozzarelou

Cuketový salát s omáčkou z grilovaných paprik

Cuketový salát s omáčkou z…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka | 30. 5. 2008 09:01

    Taky mám vyzkoušeno, že často bývají lepší výsledky u jídel "co dům dal" - když člověk zapojí fantazii a odvahu.

  • Veronika Lindner | 29. 5. 2008 12:01

    Tak neco podobneho nam delam doma,milujeme ledovy salat.Ta zalivka vypada dobre,urcite ji vyzkousim.Diky za tip.

  • ladislava staffenová | 29. 5. 2008 11:42

    O.K.(po česku-jasně,jdem vařit!!!!):)))

  • Jarka O. | 29. 5. 2008 11:26

    Laďko, paní Vilma je ve svých komentářích VŽDY rádobyvtipná, většinou však rýpavá a ironická. Netřeba na její výplody reagovat :-))

  • ladislava staffenová | 29. 5. 2008 10:18

    Paní Vilmo,NIKDY NEPOUŽÍVÁM zvadlou zeleninu a okoralé dresinky.Po otevření dresinku by se měly do 3 dnů spotřebovat!!!Protože je různě kombinuju,jsou třeba otevřené i 2 lahvičky,které OKAMŽITĚ spotřebovávám. O zelenině platí totéž.Pokud ji jakkoli upravuju dle plánu (ať už tepelně nebo zastudena) něco mi zbyde a já IHNED spotřebovávám ČERSTVOU zeleninu.Nedělám si skladiště z lednice,nemám ji tak velkou,ale i když se snažím nakoupit jen dle potřeby (na zahrádku jít nemohu,tu nemám),přece jen mi něco občas zbyde.Vám ne? A určitě to neskladuju 14 dní. - Dokonce ani týden!mražák využívám též,ale to snad není třeba vysvětlovat.Dobrá kuchařka by tuto poznámku nenapsala,ani by sem nedala recept na plesnivou zeleninu.Hezký zbytek dne.

  • Vilma Vilhelmová | 29. 5. 2008 09:31

    je nutné používat zvadlou zbylou zeleninu a okoralé dresinky nebo se můžou použít čerstvé suroviny?

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Salát Svačina Večeře Pozdní večeře Syrové Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Bylinkový dressing Cherry rajčátka Cukr Dijonská hořčice Ledový salát Ocet Okurka salátová Paprika Pepř mletý Ředkvička Středozemní dressing Sůl Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Křenová pomazánka

Křenová pomazánka

Malínský špaček od sestry Ireny

Malínský špaček od sestry Ireny

Smažená plněná vejce

Smažená plněná vejce

Švýcarské fondue

Švýcarské fondue

Lívanečky s jablky

Lívanečky s jablky

Avokádo zapečené se sýrem

Avokádo zapečené se sýrem

Babiččin falešný tatarák

Babiččin falešný tatarák

Ledový salát s krutony

Ledový salát s krutony

Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky

Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky

Doporučujeme

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

96
Trhací bochník se sýrem
Trhací bochník se sýrem
76
Americký koláč II.
Americký koláč II.
74
Sterilovaná paprika v nálevu s olejem
Sterilovaná paprika v…
61
Krémová česneková cibulačka
Krémová česneková…
36
Pepřový hovězí krk na másle
Pepřový hovězí krk na…

Zajímavé články

7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
AHA.cz Bagárová sklidila posměch! Zpěvačka pobavila starou fotkou

Bagárová sklidila posměch! Zpěvačka pobavila starou fotkou

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Carmen Mayerová vypadá v 81 letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Carmen Mayerová vypadá v 81 letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Ženy.cz Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Blesk.cz Nové tetování Adama Mišíka: Teď je pavoučí muž!

Nové tetování Adama Mišíka: Teď je pavoučí muž!

SportRevue.cz 15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

  • Recepty.cz
  • Salát "co lednice dala"
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact