• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Salát "co lednice dala"
Napište svůj komentář k receptu

Salát "co lednice dala"

autor: stafl
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Salát "co lednice dala"
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Salát
    • 1
      ks ledový salát
    • 6
      ks ředkvička
    • 0,50
      ks okurka salátová
    • 10
      ks cherry rajčátka
    • 2
      ks paprika (to jsou zbytky)
  • Zálivka
    • 50
      ml bylinkový dressing
    • 50
      ml středozemní dressing (zbytky z lednice)
    • 1
      kelímek zakysaná smetana (Zott)
    • 2
      kelímek bílý jogurt 1-2 ks po 150g (Albert Bifidus)
    • 1
      lžíce dijonská hořčice
    • pepř mletý
    • sůl
    • ocet
    • cukr

Postup přípravy receptu

1
Zálivku smícháme, dochutíme a na chvíli odložíme. Ledový salát natrháme na kousky, ředkvičky nakrájíme na plátky, rajčátka můžeme nechat vcelku (já je přepůlila), okurku na špalíčky, papriky na proužky. V míse promícháme, kdo rád - překape olivovým olejem a zalejeme zálivkou.
2
Dáme vychladit.
3
Poznámka: manžel si to víc připepřil a "přioctil" (já to nemusím). Foto bude přidáno do konce týdne.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Salát Coleslaw light

Salát Coleslaw light

Salát z bylinkového tvarohu

Salát z bylinkového tvarohu

Salát se šunkou a sýrem

Salát se šunkou a sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka | 30. 5. 2008 09:01

    Taky mám vyzkoušeno, že často bývají lepší výsledky u jídel "co dům dal" - když člověk zapojí fantazii a odvahu.

  • Veronika Lindner | 29. 5. 2008 12:01

    Tak neco podobneho nam delam doma,milujeme ledovy salat.Ta zalivka vypada dobre,urcite ji vyzkousim.Diky za tip.

  • ladislava staffenová | 29. 5. 2008 11:42

    O.K.(po česku-jasně,jdem vařit!!!!):)))

  • Jarka O. | 29. 5. 2008 11:26

    Laďko, paní Vilma je ve svých komentářích VŽDY rádobyvtipná, většinou však rýpavá a ironická. Netřeba na její výplody reagovat :-))

  • ladislava staffenová | 29. 5. 2008 10:18

    Paní Vilmo,NIKDY NEPOUŽÍVÁM zvadlou zeleninu a okoralé dresinky.Po otevření dresinku by se měly do 3 dnů spotřebovat!!!Protože je různě kombinuju,jsou třeba otevřené i 2 lahvičky,které OKAMŽITĚ spotřebovávám. O zelenině platí totéž.Pokud ji jakkoli upravuju dle plánu (ať už tepelně nebo zastudena) něco mi zbyde a já IHNED spotřebovávám ČERSTVOU zeleninu.Nedělám si skladiště z lednice,nemám ji tak velkou,ale i když se snažím nakoupit jen dle potřeby (na zahrádku jít nemohu,tu nemám),přece jen mi něco občas zbyde.Vám ne? A určitě to neskladuju 14 dní. - Dokonce ani týden!mražák využívám též,ale to snad není třeba vysvětlovat.Dobrá kuchařka by tuto poznámku nenapsala,ani by sem nedala recept na plesnivou zeleninu.Hezký zbytek dne.

  • Vilma Vilhelmová | 29. 5. 2008 09:31

    je nutné používat zvadlou zbylou zeleninu a okoralé dresinky nebo se můžou použít čerstvé suroviny?

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Salát Svačina Večeře Pozdní večeře Syrové Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Bylinkový dressing Cherry rajčátka Cukr Dijonská hořčice Ledový salát Ocet Okurka salátová Paprika Pepř mletý Ředkvička Středozemní dressing Sůl Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sekaná pečeně plněná vejci

Sekaná pečeně plněná vejci

Velikonoční beránek

Velikonoční beránek

Slavnostní špenátová roláda s lososem

Slavnostní špenátová roláda s lososem

Kuře Anča

Kuře Anča

Bílý šťovíkový boršč

Bílý šťovíkový boršč

Utopenci IV.

Utopenci IV.

Brokolicová krémová polévka II.

Brokolicová krémová polévka II.

Jednoduchá nivová pomazánka s křenem

Jednoduchá nivová pomazánka s křenem

Kynutá skořicová bábovka

Kynutá skořicová bábovka

Doporučujeme

35 minut
Červené špagety

Červené špagety

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

36
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
33
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
21
Dýňový kompot
Dýňový kompot
21
Žampionová smaženice
Žampionová smaženice
14
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky

Zajímavé články

Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
AHA.cz Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Zpěvačka hitu Pejskové se koušou Marie Pojkarová (69) po propíchnutém močáku: Peklo nekončí!

Zpěvačka hitu Pejskové se koušou Marie Pojkarová (69) po propíchnutém močáku: Peklo nekončí!

SportRevue.cz FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

  • Recepty.cz
  • Salát "co lednice dala"
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact