• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Salát "co lednice dala"
Napište svůj komentář k receptu

Salát "co lednice dala"

autor: stafl
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Salát "co lednice dala"
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Salát
    • 1
      ks ledový salát
    • 6
      ks ředkvička
    • 0,50
      ks okurka salátová
    • 10
      ks cherry rajčátka
    • 2
      ks paprika (to jsou zbytky)
  • Zálivka
    • 50
      ml bylinkový dressing
    • 50
      ml středozemní dressing (zbytky z lednice)
    • 1
      kelímek zakysaná smetana (Zott)
    • 2
      kelímek bílý jogurt 1-2 ks po 150g (Albert Bifidus)
    • 1
      lžíce dijonská hořčice
    • pepř mletý
    • sůl
    • ocet
    • cukr

Postup přípravy receptu

1
Zálivku smícháme, dochutíme a na chvíli odložíme. Ledový salát natrháme na kousky, ředkvičky nakrájíme na plátky, rajčátka můžeme nechat vcelku (já je přepůlila), okurku na špalíčky, papriky na proužky. V míse promícháme, kdo rád - překape olivovým olejem a zalejeme zálivkou.
2
Dáme vychladit.
3
Poznámka: manžel si to víc připepřil a "přioctil" (já to nemusím). Foto bude přidáno do konce týdne.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Salát z červené řepy s klobásou

Salát z červené řepy s klobásou

Fazolový salát se zavináčem

Fazolový salát se zavináčem

Cuketový salát s omáčkou z grilovaných paprik

Cuketový salát s omáčkou z…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka | 30. 5. 2008 09:01

    Taky mám vyzkoušeno, že často bývají lepší výsledky u jídel "co dům dal" - když člověk zapojí fantazii a odvahu.

  • Veronika Lindner | 29. 5. 2008 12:01

    Tak neco podobneho nam delam doma,milujeme ledovy salat.Ta zalivka vypada dobre,urcite ji vyzkousim.Diky za tip.

  • ladislava staffenová | 29. 5. 2008 11:42

    O.K.(po česku-jasně,jdem vařit!!!!):)))

  • Jarka O. | 29. 5. 2008 11:26

    Laďko, paní Vilma je ve svých komentářích VŽDY rádobyvtipná, většinou však rýpavá a ironická. Netřeba na její výplody reagovat :-))

  • ladislava staffenová | 29. 5. 2008 10:18

    Paní Vilmo,NIKDY NEPOUŽÍVÁM zvadlou zeleninu a okoralé dresinky.Po otevření dresinku by se měly do 3 dnů spotřebovat!!!Protože je různě kombinuju,jsou třeba otevřené i 2 lahvičky,které OKAMŽITĚ spotřebovávám. O zelenině platí totéž.Pokud ji jakkoli upravuju dle plánu (ať už tepelně nebo zastudena) něco mi zbyde a já IHNED spotřebovávám ČERSTVOU zeleninu.Nedělám si skladiště z lednice,nemám ji tak velkou,ale i když se snažím nakoupit jen dle potřeby (na zahrádku jít nemohu,tu nemám),přece jen mi něco občas zbyde.Vám ne? A určitě to neskladuju 14 dní. - Dokonce ani týden!mražák využívám též,ale to snad není třeba vysvětlovat.Dobrá kuchařka by tuto poznámku nenapsala,ani by sem nedala recept na plesnivou zeleninu.Hezký zbytek dne.

  • Vilma Vilhelmová | 29. 5. 2008 09:31

    je nutné používat zvadlou zbylou zeleninu a okoralé dresinky nebo se můžou použít čerstvé suroviny?

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Salát Svačina Večeře Pozdní večeře Syrové Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Bylinkový dressing Cherry rajčátka Cukr Dijonská hořčice Ledový salát Ocet Okurka salátová Paprika Pepř mletý Ředkvička Středozemní dressing Sůl Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Banánový koktejl

Banánový koktejl

Napoleon řezy II.

Napoleon řezy II.

Vyprošťovací česnečka

Vyprošťovací česnečka

Arašídové máslo

Arašídové máslo

Lívance II.

Lívance II.

Kopřivová velikonoční nádivka s vejci

Kopřivová velikonoční nádivka s vejci

Pomerančová marmeláda pro domácí pekárnu

Pomerančová marmeláda pro domácí…

Mozzarella na gril, pánev nebo do trouby

Mozzarella na gril, pánev nebo do…

Rychlý smetanovo-čokoládový dezert

Rychlý smetanovo-čokoládový dezert

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

21
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
18
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Kachna pomalu pečená
Kachna pomalu pečená
13
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Tohle se v seriálu Polabí fakt povedlo: Cibulkovou nahradí Cibulková!

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Pravda o Naked Attraction: Kdo nejvíc hltá nahou seznamku! Vzdělaní, zajištění a...

Pravda o Naked Attraction: Kdo nejvíc hltá nahou seznamku! Vzdělaní, zajištění a...

SportRevue.cz 20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

  • Recepty.cz
  • Salát "co lednice dala"
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact