• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Salát "co lednice dala"
Napište svůj komentář k receptu

Salát "co lednice dala"

autor: stafl
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Salát "co lednice dala"
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Salát
    • 1
      ks ledový salát
    • 6
      ks ředkvička
    • 0,50
      ks okurka salátová
    • 10
      ks cherry rajčátka
    • 2
      ks paprika (to jsou zbytky)
  • Zálivka
    • 50
      ml bylinkový dressing
    • 50
      ml středozemní dressing (zbytky z lednice)
    • 1
      kelímek zakysaná smetana (Zott)
    • 2
      kelímek bílý jogurt 1-2 ks po 150g (Albert Bifidus)
    • 1
      lžíce dijonská hořčice
    • pepř mletý
    • sůl
    • ocet
    • cukr

Postup přípravy receptu

1
Zálivku smícháme, dochutíme a na chvíli odložíme. Ledový salát natrháme na kousky, ředkvičky nakrájíme na plátky, rajčátka můžeme nechat vcelku (já je přepůlila), okurku na špalíčky, papriky na proužky. V míse promícháme, kdo rád - překape olivovým olejem a zalejeme zálivkou.
2
Dáme vychladit.
3
Poznámka: manžel si to víc připepřil a "přioctil" (já to nemusím). Foto bude přidáno do konce týdne.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Fenyklový salát s mandlemi

Fenyklový salát s mandlemi

Ledový salát s buřtíkovými nudličkami

Ledový salát s buřtíkovými nudličkami

Salát frisée s fenyklem a kuřetem

Salát frisée s fenyklem a kuřetem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka | 30. 5. 2008 09:01

    Taky mám vyzkoušeno, že často bývají lepší výsledky u jídel "co dům dal" - když člověk zapojí fantazii a odvahu.

  • Veronika Lindner | 29. 5. 2008 12:01

    Tak neco podobneho nam delam doma,milujeme ledovy salat.Ta zalivka vypada dobre,urcite ji vyzkousim.Diky za tip.

  • ladislava staffenová | 29. 5. 2008 11:42

    O.K.(po česku-jasně,jdem vařit!!!!):)))

  • Jarka O. | 29. 5. 2008 11:26

    Laďko, paní Vilma je ve svých komentářích VŽDY rádobyvtipná, většinou však rýpavá a ironická. Netřeba na její výplody reagovat :-))

  • ladislava staffenová | 29. 5. 2008 10:18

    Paní Vilmo,NIKDY NEPOUŽÍVÁM zvadlou zeleninu a okoralé dresinky.Po otevření dresinku by se měly do 3 dnů spotřebovat!!!Protože je různě kombinuju,jsou třeba otevřené i 2 lahvičky,které OKAMŽITĚ spotřebovávám. O zelenině platí totéž.Pokud ji jakkoli upravuju dle plánu (ať už tepelně nebo zastudena) něco mi zbyde a já IHNED spotřebovávám ČERSTVOU zeleninu.Nedělám si skladiště z lednice,nemám ji tak velkou,ale i když se snažím nakoupit jen dle potřeby (na zahrádku jít nemohu,tu nemám),přece jen mi něco občas zbyde.Vám ne? A určitě to neskladuju 14 dní. - Dokonce ani týden!mražák využívám též,ale to snad není třeba vysvětlovat.Dobrá kuchařka by tuto poznámku nenapsala,ani by sem nedala recept na plesnivou zeleninu.Hezký zbytek dne.

  • Vilma Vilhelmová | 29. 5. 2008 09:31

    je nutné používat zvadlou zbylou zeleninu a okoralé dresinky nebo se můžou použít čerstvé suroviny?

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Salát Svačina Večeře Pozdní večeře Syrové Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Bylinkový dressing Cherry rajčátka Cukr Dijonská hořčice Ledový salát Ocet Okurka salátová Paprika Pepř mletý Ředkvička Středozemní dressing Sůl Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Česnekovo-sýrová krémová polévka

Česnekovo-sýrová krémová polévka

Alfédovy panenky

Alfédovy panenky

Cizrnový guláš se zeleninou

Cizrnový guláš se zeleninou

Borůvkový koláč IV.

Borůvkový koláč IV.

Nádivka do kuřete, kachny, husy a vepřové kapsy

Nádivka do kuřete, kachny, husy a…

Bramborová frittata

Bramborová frittata

Česnečka pro labužníky

Česnečka pro labužníky

Jednoduché pivní staročeské řízky

Jednoduché pivní staročeské řízky

Tartaletky

Tartaletky

Doporučujeme

225 minut
Pečený králík s citronem a bylinkami

Pečený králík s citronem a bylinkami

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

40 minut
Tartaletky s vanilkovým krémem a jahodami

Tartaletky s vanilkovým krémem a…

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

45 minut
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou

Grilovaná zelenina s omáčkou…

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

67
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
23
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
21
Dýňová polévka s bramborem a dýňovými krutony
Dýňová polévka s…
21
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…
19
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…

Zajímavé články

Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic snazšího, když chcete pohostit rodinu nebo návštěvu
Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic…
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho připravit za tepla i za studena
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho…
Kuře na grilu: 5 způsobů, jak ho připravit, aby byl výsledek perfektní!
Kuře na grilu: 5 způsobů, jak ho připravit, aby…
Sladké bezové časy: Využijte sezony bezových květů a ochutnejte z nich ty nejlepší dezerty
Sladké bezové časy: Využijte sezony bezových…
Nejlepší jídla na dětskou párty: Sladké a slané dobroty, se kterými u dětí uspějete
Nejlepší jídla na dětskou párty: Sladké a slané…
AHA.cz Podvod u Burešové: Už se mnou nepočítejte, vzkázala Forejtova múza

Podvod u Burešové: Už se mnou nepočítejte, vzkázala Forejtova múza

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

Ženy.cz Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Blesk.cz Petra Nesvačilová: V noci natáčení, přes den osobní peklíčko!

Petra Nesvačilová: V noci natáčení, přes den osobní peklíčko!

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

Horoskop na další týden: Kdo by měl skončit s toxickým přátelstvím a komu hrozí zranění?

  • Recepty.cz
  • Salát "co lednice dala"
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact