RADA: Jak udržet bazalku svěží po celý rok?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Salát Caprese s olivami
Salát Caprese
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Okurky
Tvarohové řezy
Hruškový džem se zázvorem
Bábovka s jablky a skořicí
Kapustové karbanátky s uzeninou
Česnekové plátky se slaninou
Jablečný tvarohový dort
Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná
Tortilla s kuřecím masem a špenátem
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem