RADA: Jak udržet bazalku svěží po celý rok?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Salát Caprese s olivami
Salát Caprese
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí chléb s pivem
Losos na špenátové peřince
Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou…
Italská rybí polévka „caciucco“
Domácí paštika II.
Bílý roládový dort
Bábovka s rebarborou - šlehačková
Tradiční jablečný koláč
Vepřová panenka plněná sušeným ovocem
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše