Vynikající lehký salátek z rajčat a mozzarelly ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Svěží bazalka po celý rok? 3 tipy, jak udržet její čerstvou chuť!
Caprese
Salát Caprese
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Husí játra jako předkrm
Babiččin perníkový koláč s kokosem
Sněhové pusinky
Marinované špízy
Těstoviny s ricottou, parmezánem a…
Francouzský citronový koláč - Tarte…
Teplý mungo salát s tofu a kuskusem
Květák (brokolice) nejen v sýrovém…
Chléb z domácí pekárny
Lasagne s hovězím masem
Rafaelo kuličky
Vosí hnízda III.
Čokoládové crinkles
Linecké cukroví krok za krokem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Klasický recept na polevu na perníčky
Rumové kuličky s kokosem