Vynikající lehký salátek z rajčat a mozzarelly ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Svěží bazalka po celý rok? 3 tipy, jak udržet její čerstvou chuť!
Caprese
Salát Caprese
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hamburgery original
Teplý ovocný koláč - rohlíkový
Rozpékané bylinkové brambory
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…
Krůtí křídlo pečené na houbách
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Francouzská gratinovaná cibulačka
Čínské nudle s kuřecím masem III.
Bylinkovo-okurkový nápoj
Čočkové ragú
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér