Vynikající lehký salátek z rajčat a mozzarelly ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Svěží bazalka po celý rok? 3 tipy, jak udržet její čerstvou chuť!
Caprese
Salát Caprese
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Linecké těsto pro začátečníky
Vepřová pečeně Robert
Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem
Linecký koláč trochu jinak
Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou
Adámkova mini sekaná (nejen) se sýrem
Pomazánka z uzené makrely a pečeného…
Banánovo-mangové smoothie
Čevapčiči po našem
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot