Vynikající lehký salátek z rajčat a mozzarelly ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Svěží bazalka po celý rok? 3 tipy, jak udržet její čerstvou chuť!
Caprese
Salát Caprese
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hovězí maso pěti vůní
Gnocchi se špenátovou omáčkou
Staročeská svíčková bez masa
Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou
Muffiny banánovo čokoládové
Tvarohový dort s malinami II.
Ostrá papriková krémová polévka
Barevné pomazánky - z červené řepy
Mleté maso po marocku
Tagliatelle se žampiony
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Kouzelný vaječný koňak
Madlenky
Čerstvé kimchi
Klasický recept na polevu na perníčky