Vynikající lehký salátek z rajčat a mozzarelly ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Svěží bazalka po celý rok? 3 tipy, jak udržet její čerstvou chuť!
Caprese
Salát Caprese
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborový salát s okurkou
Bramborové placky pečené v kuse
Křehké jablkovo-tvarohové řezy
Francouzské brambory - bez vaření
Špenátové těstoviny se sýrem -…
Květákový salát nebo pomazánka
Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen)…
Hovězí kližka se smetanovou houbovou…
Grilovaný řapíkatý celer
Rychlá mexická fazolová polévka
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Nepečený jablkový dort
Zeleninový boršč
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem