Vynikající lehký salátek z rajčat a mozzarelly ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Svěží bazalka po celý rok? 3 tipy, jak udržet její čerstvou chuť!
Caprese
Salát Caprese
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybí pomazánka od maminy
Domácí hranolky bez tuku
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Česnekovo-žampionové masíčko: minutka
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Zapečená brokolice se zeleninou a…
Farmářská vepřová krkovice s šalotkou…
Kořeněné slané tyčinky nebo cukroví…
Povidlové knedlíky kynuté - bez vajec
Zelňačka s klobásou
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Tradiční vánoční punč
Madlenky
Čerstvé kimchi
Klasický recept na polevu na perníčky