Vynikající lehký salátek z rajčat a mozzarelly ozdobený bazalkou. Pochutnáte si na něm především v teplých letních dnech. Přenesete se díky němu symbolicky do slunné Itálie, odkud tato dobrota pochází.
RADA: Svěží bazalka po celý rok? 3 tipy, jak udržet její čerstvou chuť!
Caprese
Salát Caprese
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pampeliškový med II.
Košovská specialita
Norský dresing na zeleninové saláty
Vepřový steak s hranolkami
Rajská omáčka z džusu
Bůčkový holandský řízek
"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…
Sýrová omáčka s čerstvou bazalkou
Bublanina z remosky
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Vajíčková pomazánka
Sedlácký salát
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Jemná kedlubnová polévka
Makové palačinky s citronovým tvarohem
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…